13.SÄKERHETSBATALJON söker teknisk personal för operativ säkerhetstjänst

Om tjänsten

13. SÄKERHETSBATALJON är ett insatsförband som arbetar mot säkerhetshotande verksamhet nationellt och internationellt. Förbandet utbildas och övas i fredsbevarande och fredsframtvingande verksamhet och skall vara berett att lösa internationella uppdrag i omfattning som beslutas av riksdag och regering. Vi löser med hög beredskap uppgifter kopplat mot de 5 generiska säkerhetshoten: kriminalitet, subversion, underrättelseverksamhet, sabotage och terrorism. Idag tjänstgör personal tillhörande bataljonen på ett flertal platser, både nationellt och internationellt.

134. FUNKTIONSSKVADRON rekryterar nu teknisk personal för operativ säkerhetstjänst.

134. Funktionsskvadron är en del av 13.Säkerhetsbataljonen med huvudsaklig uppgift att, med olika metoder, inhämta underrättelser om hot mot Försvarsmakten eller dess intressen. I tjänsten hos oss, som teknisk personal, kommer du att följa utvecklingen i teknikens framkant och hantera avancerade tekniska system i varierande miljöer. Det dagliga arbetet är omväxlande och utmanande, vilket ställer stora krav på flexibilitet och uthållighet. Tjänsteresor är vanligt förekommande och en hög beredskap för insats innebär att längre tiders bortavaro uppkommer ibland med kort varsel. En stor del av arbetsuppgifterna är av känslig karaktär, varför vi även ställer stora krav på omdöme, integritet, noggrannhet och objektivitet. Tillsättning av befattningen föregås av uttagning och lämplighetstester, där stor vikt läggs på personliga egenskaper. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Krav för tjänsten:

-Svensk medborgare

-Godkänd säkerhetsprövning

-Dokumenterad erfarenhet inom elektronik, data, ljud eller bildbehandling

-God fysisk förmåga

-God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift (svenska och engelska)

-Körkort B

Meriterande:

-Erfarenhet inom teknikområdet t ex ljud-, elkraft-, sensor-, dator-, larm- eller radioteknik

-Genomförd GMU eller värnplikt

-Tidigare internationell tjänstgöring

-Högre körkortsbehörigheter

Rekryteringsprocess och anställningstidpunkt

Rekryteringsprocessen består av flera obligatoriska delsteg med uttagningstester, läkarundersökning och intervjuer. Uttagningstesterna kommer att genomföras under våren 2017. Upplysningar om tjänsten kan lämnas av Mi Domicelj under dagtid på tel: 072-351 12 19. Din skriftliga ansökan skall innehålla kontaktuppgifter (inklusive både hem- och e-postadress), personligt brev med levnadsbeskrivning och familjeförhållanden samt CV med foto och referenser.

Välkommen med din ansökan senast: 2017-04-30.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 13 mars 2017
  • Plats: Upplands-Bro, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Livgardet (LG) Kungsängen
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-04-30
Ansök

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan