Teknisk chef till 10. Stab/Ust-kompaniet vid Livbataljon (OR)

Om tjänsten

Livbataljonen är ett av Försvarsmakten största krigsförband med kontinuerligt anställda officerare och GSS (ca 400st) grupperad mitt i Stockholm på Lidingövägen 28.
Vi är organiserade på fem enheter: Bataljonsstab, 10. Stab/Ust-komp, Livkompaniet, Livskvadron samt 13. Skvadron.
Vår huvuduppgift är statsceremoniell tjänst samt att kunna förstärka skyddet av stats- och försvarsmaktsledningen i händelse av krig.

10.Stabs- och understödskompaniet svarar för bataljonens ledning, indirekt eld, logistik, underrättelse samt fältarbetstjänst.

Typ av anställning: Tillsvidareanställning

Vem är du?
Du är fokuserad och uthållig, duktig på att samarbeta. Du ser till att effektivt och strukturerat lösa problem för att kunna genomföra dina och förbandets uppgifter.

Arbetsuppgifter

Som teknisk chef ingår du i kompaniets ledningsgrupp. I gruppen ansvarar du för kompaniets materiel och ingår i dialogen med bataljonens S4. Du är också delaktig i planering, genomförande och efterberedelser i de övningar och insatser som bataljonen och kompaniet genomför, främst inriktat mot förnödenhetsförsörjning och teknisk tjänst.

Vi erbjuder ett arbete i mycket varierande miljöer. Under en normal vecka tjänstgör du med att vidareutveckla dina specifika uppgifter inom ditt område och med långsiktig logistikplanering. Utöver detta så är du delaktig i fysisk träning, utbildningar, övningar och insatser.

Vi ställer följande krav

 • Specialistofficersutbildning med teknisk inriktning
 • Ej allergisk mot häst, hund eller hö
 • Uppfyller FMfyss baskrav. Fälttest 11:30 samt multitest 175p

 Meriterande

 • Logistiskutbildning
 • Körkort CE BE

Förmåner
Lön enligt överenskommelse övriga förmåner enligt avtal.

Tidsplan för anställning
Sista ansökningsdatum: 2017-06-02

Första anställningsdag: Anställning sker löpande


Låter detta intressant? Läs mer på http://www.forsvarsmakten.se/sv/organisation/livgardet/insatsforband/10e-livbataljonen/

Rekryterande chef:
Kompanichef Kn Tobias Hessle - Nås via FM-växel

Fackliga representanter:

Kn Johan Hamlin (OF): johan.hamlin@mil.se
Madeleine Daleo (OFRS): Madeleine.daleo@mil.se
Claes Hallin (SEKO):  claes.hallin@mil.se
Tomas Andersson (SACO): tomas.z.andersson@mil.se
alla nås via vxl LG 08-584 54000

Din ansökan skall innehålla:
CV med fotografi
Personligtbrev
Dokumenterade utbildningar
Löneanspråk

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 02 maj 2017
 • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
 • Förband: Livgardet (LG) Kungsängen
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2017-06-02

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan