Stabsassistent logistik

Om tjänsten

1.Logistikbataljonens (1.Logbat) uppgift är att leverera förnödenheter som drivmedel, ammunition, livsmedel, vatten och övrig materiel till förvarsmaktens förband samt kunna leda sjukvårdsförband och enheter ur teknisk bataljon. Vid 1.Logistikbataljonen arbetar ca 300 yrkesofficerare, civila och soldater.

1.Logistikbataljon söker flera stabsassistenter till bataljonstaben

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att hantera informationsflödet inom en sektion i bataljonstaben och strukturera det för att stödja övriga sektionen i deras arbete. I din befattning kommer du att hantera mycket information, inkommande och utgående, varvid tjänsten ställer krav på en strukturerad arbetsmetodik. Att tjänstgöra som stabsassistent  i 1.Logbat innebär att du har omväxlande arbetsuppgifter kopplat till bataljonens dagliga verksamhet, krigsförbandet och övningsförberedelser samt genomförande av dessa.

Kvalifikationer

Du som söker är GSS OR 1-5.

Meriterande

  • B-körkort.
  • Utbildad Stabsassistent
  • Tidigare erfarenhet av logistikförband
  • God förmåga att utrycka dig väl i tal och skrift

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som stabsassistent måste du ha en god förmåga att se vad som behöver göras och att kunna jobba självständigt med många uppgifter. Tjänsten kräver en hög förmåga till att kunna tempoväxla med korta tidsperspektiv. Du bör vara van vid att ta anteckningar samt föra protokoll.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt 

Tillträde efter överenskommelse. Befattningen är placerad på bataljonsstaben 1.Logistikbataljon, Trängregementet Skövde.

Vid frågor om tjänsten kontakta Stabschef Mj Dennis Löfvenborg, nås via vx 0500-465000.

Fackliga representanter

Jörgen Eliasson, OFR/O

Birgitta Nilson, SACO

Peter Danielsson, OFR/S

De fackliga representanterna nås via vx, 0500-46 50 00.

Sista datum för ansökan 

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-13. Din ansökan skall innehålla ett personligt brev och ett CV.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Trängregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Vi utvecklar, utbildar och leder krigsförband inom logistik och sjukvård. Våra kompetenser är efterfrågade nationellt och vid internationella insatser. Trängregementets ambition är att vara ett av Europas ledande militära logistikcentra. På Trängregementet finns Försvarsmaktens Logistik- och Motorskola (LogS).

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 19 juni 2017
  • Plats: Skövde, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Trängregementet Skövde
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-08-13

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan