Systemingenjör/Projektledare

Om tjänsten


Systemingenjör/Projektledare sökes till Planeringsavdelningen med placering i Linköping

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Du kommer att ansvara för ut- och ombyggnadsprojekt samt avveckling avseende FMTIS anläggningar i området. Du samarbetar med FMV och MSK Ledsyst inför överlämningar av anläggningar. Arbetet utförs till stor del vid FM obemannade anläggningar, vilket medför ett stort antal resor i tjänsten.

Kvalifikationer:
•Dokumenterade kunskaper i funktion, uppbyggnad och utbyggnadsprocess av telekommunikationer.
•Lägst gymnasieutbildning, med inriktning teleteknik eller motsvarande.
•Körkort lägst B.

Meriterande:
•God förmåga att uttala sig i tal och skrift på svenska och engelska.
•Projektledarutbildning.
•Goda kunskaper om FM telekominfrastruktur.

Personliga egenskaper:
Du har mycket god förmåga att både arbeta i grupp och självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar kring befattningen kan lämnas av:
Henric Mattsson, C Planeringsavdelning, 0768-538605.
För upplysningar angående anställningsvillkor kontakta HR-generalist Emma Eriksson, 019-393500 (växel).

Övrigt:
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Arbetsort: Linköping.
Anställningsform: Tillsvidare.

Fackliga kontaktpersoner:
SACO Mika Laitanen
OFR/S Clarence Arnstedt
OFR/O Håkan Larsson
SEKO Hans Monthan
Samtliga nås via växeln på 019-393500.

Sista datum för ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 2017-02-24. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Krav och meriter


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 20 januari 2017
  • Plats: Linköping, Östergötlands län, Sverige
  • Förband: FMTIS
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-02-24
Ansök

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan