Personaladministratör till internationell insats

Om tjänsten

Allmän information till sökande

Försvarsmakten har sedan en tid tillbaka en ny internationell insats. Uppgiften är av utbildningskaraktär och kommer inte närmare beskrivas i annonstext på grund av att uppgiften har hög sekretess. Sökande som blir aktuella för urvalsprocessen kommer att få mer information om aktuell insats.

Arbetsuppgifter

Som personaladministratör för aktuell insats kommer du vara funktionsföreträdare inom personaladministration, resor samt arbetsmiljöarbete. Vidare skall personaladministratören bistå ledningen för kontingenten samt HKV med underlag avseende förbandets personalläge och rapportering i insatsområdet. Arbetsuppgifterna kommer vara av blandad karaktär och du skall vara beredd att kunna arbeta både administrativt, operativt och strategiskt inom personalområdet.

Krav

 • Mycket god förmåga att hantera Officeprogrammen
 • Uppfyller FM Fysiska Standard
 • B-körkort
 • Militär utbildning (lägst GSU INT)
 • Godkänd säkerhetsprövning med tillhörande registerkontroll
 • Personalvetarexamen eller motsvarande utbildning

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Meriterande

 • Erfarenhet av arbete med personaladministration i utlandsstyrkan alt. vid HRC Insatsadm
 • Tidigare erfarenhet av att stödja kontingent i ett insatsområde ifrån Sverige

Övrigt

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstid löpt ut, detta för att medarbetaren skall kunna genomföra obligatorisk utbildning inför insats.

Behovet av personaladministratör i insatsområdet sträcker sig från hösten 2017 till och med sommaren 2018. Således är det sannolikt att det kommer att rekryteras två individer, med delad rotation, om en period på ca 3-6 månader vardera.

Rotationstid enligt överenskommelse, utöver rotationstid tillkommer en insatsutbildning som kan anpassas beroende på den tilltänkte individens utbildningsnivå.

Vid frågor rörande befattningen vänligen kontakta: hkv-rekrytering-fm@mil.se

Ansökan skickas via mail till: hkv-rekrytering-fm@mil.se Ansökan skall innehålla: CV, personligt brev och sammanställning på kurser/utbildningar som är aktuella för ansökan.

Med anledning av semestertider erhålls svar på frågor rörande befattningen och/eller ansökan tidigast under augusti månad.

Välkommen med din ansökan!

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 30 juni 2017
 • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
 • Förband: Försvarsmakten
 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2017-08-31

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan