STF PLUTONCHEF GRK OR7, 120. STAB- & UNDERSTÖDSKOMPANIET

Om tjänsten

12. motoriserade skyttebataljonen är ett krigsförband specialiserat på strid i skog och stadsmiljö. Bataljonen verkar både nationellt och internationellt. Närheten till Stockholm och den stadsmiljö som finns där präglar inriktningen av förbandets träning.

120. Stab- & understödskompaniet består av i huvudsak GSS/K. Kompaniet använder i huvudsak Galt och Pansarterrängbil 360 för förflyttning men strider till fots. Kompaniet är organiserat i 1 Spaningspluton, 1 Stab- & trosspluton, 1 Pionjärpluton, 1 Ledningspluton samt 2 Granatkastarplutoner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: Plutonens huvuduppgift är att understödja bataljonens skyttekompanier med indirekt eld. Som stf plutonchef på bataljonens kontinuerligt tjänstgörande granatkastarpluton är dina uppgifter att tillsammans med övriga plutonsledningen leda plutonen vid utbildning, träning, samt mtrl-tjänst.

Krav:

* B-körkort

* Minst utnämnd OR6 med prognos mot OR7

* Väl förtrogen med systemmateriel GRK

Meriterande:

* Genomfört YBK GRK

Personliga egenskaper:

Du har en god förmåga att arbeta i grupp och fungerar väl under tidspress.

Du tar ansvar för ditt fysiska stridsvärde och söker ett utmanade arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten och rekryteringsprocessen kan lämnas av Lt Tambour: 072-39 56 711 andreas.tambour@mil.se

Övrigt:

Anställningsform: Tillsvidare

Arbetsort: Kungsängen

Tillträde: enligt ök.

Tester och intervjuer: enligt ök.

Sista datum för ansökan: 2017-03-30


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:
Livgardet är ett av Sveriges största regementen med anor från 1521. Våra blåklädda soldater som bevakar de kungliga slotten är kanske de som syns mest utåt, men vi gör så mycket mer. Vi svarar bland annat för utbildningen av personal som åker på internationella uppdrag samt all militärpolisverksamhet. Inom Livgardet finns säkerhets- och markstridsförband liksom hemvärnssoldater, försvarsmusiker och tjänstehundar. Alla insatser inom Militärregion mitt, som är en av landets fyra militärregioner, leds från Livgardet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 02 mars 2017
  • Plats: Upplands-Bro, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Livgardet (LG) Kungsängen
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-04-02
Ansök

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan