Trombonist/Musiker till Marinens Musikkår

Om tjänsten

Försvarsmusiken: Är en enhet som lyder under Livgardet/Kungsängen FöMus, som är en del av Försvarsmakten består av Marinens Musikkår, Arméns Musikkår samt Livgardets dragon-musikkår, och ansvarar för parad-, ceremoni- och tjänstemusik för Försvarsmakten och statsledningen För mer info läs på www.forsvarsmakten.se/Livgardet.

Marinens musikkår:

· Är en professionell blåsorkester inom försvarsmakten

· Är stationerad i världsarvsstaden Karlskrona

· Har som professionell blåsorkester en utvecklande funktion gentemot Hemvärnsorkestrar och musikkårer i det civila musiklivet

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

· Tjänsten innebär att medverka i marscherande spel i ceremoniel, parad och figurativ uppvisning både nationellt och internationellt.

· Att medverka vid konserter i orkester och ensembler.

· Arbetet sker i skiftande arbetsmiljö såväl inom- som utomhus

· Medverka i inspelningar av audio- och videogram

· Spel på historiska instrument (ventilbasun) förekommer i tjänsten.

Framträdanden sker i uniform.

Önskvärda kvalifikationer:

· Musikutbildning vid högskola eller motsvarande kompetens

· Erfarenhet av spel i professionella sammanhang

· Fysisk status för marscherande spel

· Erfarenhet av marscherande spel

Provspelning: Provspelning med efterföljande intervju sker 2017-05-23 i Karlskrona. Tid och plats meddelas i särskild kallelse.

Provspelningsstycken: Omgång 1: F. David: Concertino sats 1 och 2 med kadens. Omgång 2: J. S. Bach: Sarabande ur cellosvit nr 5 (transponerad version) och Michael Davis:’ Yellow Cab ur Boken ”Bone kill” (de finns på www.marinensmusikkar.se) samt orkesterutdrag. Omgång 3: ensembleprov och orkesterutdrag.

Noter för ensembleprov och orkesterutdrag finns tillgängliga från 2017-05-02 på www.marinensmusikkar.se.

Anställningen är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.Tillträde efter överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.

Mer information om befattningen lämnas av:

Flaggtrumslagare Karin Svensson, 070-632 03 78, karin.c.svensson@mil.se

Chef Marinens Musikkår Tomas Hjortenhammar, 070-306 55 11 Musikinspektör Olle Hermansen, 070-324 61 39

Fackliga företrädare:

SACO-F Katarina Malmroth tel 08-584 540 00 (vxl), Officersförbundet Johan Hamlin tel 08-584 54000 (vxl) Försvarsförbundet Jacob Bartilsson, (lf050@forsvarsforbundet.se).

Ansökan Din ansökan med referenser görs på: http://www.forsvarsmakten.se/Jobba/Lediga-jobb/ via rekryteringsverktyget Reachmee senast 2017-05-09.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 06 april 2017
  • Plats: Karlskrona, Blekinge län, Sverige
  • Förband: Livgardet (LG) Kungsängen
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-05-09

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan