Handläggare krigsförbandsutveckling vid FMLOG Stab

Om tjänsten


Är du intresserad av planering och långsiktig förmågeutveckling? Vill du vara med och utveckla FMLOG som krigsförband? I så fall har vi en plats för dig - tillsammans planerar vi och genomför utveckling såväl av förbandet FMLOG som enskilda ingående individer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
En stor del av uppgifterna som handläggare av krigsförbandsutvecklingsfrågor vid produktionsplaneringssektionen innebär samordning av planering och utveckling av målsättningar. Förbandet är nytt och dess målsättningar utvecklas ständigt. Materiel samt medarbetarnas och ingående förbands förmåga ska utvecklas för att motsvara ställda krav. Arbetet ställer höga krav på dialog, såväl med förbandets ingående enheter som med övriga förband främst inom logistikfamiljen.

Kvalifikationer
•Officerexamen.
•Genomfört FHS stabsutbildning eller motsvarande utbildning.
•Hög förmåga att självständigt driva dina frågor. 

Meriterande
•Erfarenhet från arbete med förbandsutveckling och praktiskt stabsarbete.

Personliga egenskaper
Du är noggrann och prestigelös, vilket också innebär att du är en god lagspelare. Du har förmåga att uttrycka dina åsikter och är tydlig och kommunikativ. Du är flexibel och kan hantera tillfälliga toppar i arbetsbelastning utan att bli stressad. Du är en självklar teamspelare som är van att samarbeta med andra och har en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Vid urval kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper, lämpligheter och uppnådda resultat inom tidigare verksamhetsområden.

Upplysningar om befattningen kan lämnas av Sektionschef, övlt Thomas Malmström, 070 254 86 48.

Övrigt
Anställningen är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm.
Tillträde efter överenskommelse.

Fackliga representanter
SACO Camilla Robertsson
OFR/O Lars Olsson
SEKO Hans Monthan
OFR/S Robert Oidermaa
Samtliga nås via växeln: 08-514 39 000.

Välkommen med din ansökan senast 2017-03-01. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Krav och meriter


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 04 januari 2017
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik (FMLOG)
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-03-01
Ansök

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan