Logistikbefäl till FMLOG stab Genomförandeavdelningen

Om tjänsten


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du deltar i planering för internationella och nationella insatser samt produktionslogistik och samverkar med Försvarsmaktens centrala ledning och enheter inom hela FMLOG.
Genomför, medverkar och sammanställer behovsanalyser och utredningar för utveckling av funktionens stöd till logistikproduktionen.
Medverkar vid utveckling av verksamhetsrutiner och arbetsmetodik.
För att utföra arbetsuppgifterna krävs omfattande kompetens inom ett eller flera fackområden och bred kunskap om bakomliggande teorier och principer.
Arbetet innebär ansvar för uppföljning och utvärdering av olika beslutade förändringar.

Kvalifikationer
3-årig gymnasiekompetens.
Minst 3-5 års erfarenhet av roll som kvartermästare på  kompani- eller bataljonsnivå.
Goda datakunskaper.
Övergripande kunskap om stödsystem Lift och PRIO.
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.
Engelska (STANAG 3-3-3).
B körkort.

Meriterande
God förmåga att hantera Office applikationer.
Erfarenhet av arbete i SharePoint miljö.
Internationell tjänstgöring på logistikbefattning.
Genomfört värnplikt eller GMU med godkända betyg.
Kunskap och erfarenhet av projektledning.

Personliga egenskaper
Prestigelös, lugn och stabil. Du arbetar grundligt och strukturerat och har sinne för organisation. Du är kreativ, kan se möjligheter och tar initiativ. Att vara noggrann, ha gott omdöme och god samarbetsförmåga.Ha ordningssinne och servicekänsla Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare
Arbetsort: Stockholm
Beräknat startdatum/tillträde: Tillträde snarast eller vid överenskommelse
Befattningsnivå: OR 8

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av Övlt Matz Jakobsson, Chef Genomförandeavdelningen, 08-51439170.

Fackliga representanter
OFR/O Lars Olsson: 08-51439559
SEKO Hans Monthan: 08-7889003
SACO Camilla Robertsson: 08-7887632
OFR/S Robert Oidermaa: 08-7887253

Välkommen med din ansökan senast 2017-02-28. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Krav och meriter


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 20 januari 2017
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik (FMLOG)
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-02-28
Ansök

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan