Ledningsplatssoldat GSS/K till Ledningsregementet

Om tjänsten


Ledningsplatskompaniet vid Ledningsregementet söker GSS/K som skall arbeta som Ledningsplatssoldat

Kompaniets uppgift är att upprätta en ledningsplats åt en Brigadstab

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som ledningsplatssoldat är du specialist på ett stabsarbetsutrymme i fält. Stabsarbetsutrymmet kan vara i en ledningscontainer  eller i ett tält.  Den moderna ledningsplatsen innehåller mycket teknik, vilket ställer stora krav på teknisk förståelse samtidigt som du måste inneha förmågan att hugga i och arbeta hårt i perioder. Du är också en av gruppens förare. Utöver att behärska din huvudtjänst så kommer stor vikt att läggas på strid och förmågan att du och din grupp ska kunna klara sig själva under enkla förhållanden då det finns begränsad infrastruktur under inledningsskedet av en insats eller gruppering. 

Kvalifikationer:

•Normal syn och hörsel
•8.8 Beeptest
•175p Multitest
•Medicinska krav uppfyllda efter obligatorisk läkarundersökning
•Godkänd GMU eller värnplikt

Meriterande:
•B-körkort
•C-körkort/Förarbevis på lastbil 
•Övriga förarbevis 

Personliga egenskaper: 
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Kontaktuppgifter angående befattningen kan lämnas av: 
Fk Leo Helmin 070-979 23 54.

Övrigt: 
Tillsvidare anställning, 6 månaders provanställning tillämpas.
Anställningsort är Enköping.
Grundlön mellan 18000-18800 + rörligt tillägg. 
Tillträde: Efter överenskommelse.

Facklig representant:
Officersförbundet, Magnus Johansson 0703598250.

Sista datum för ansökan: 
Välkommen med din ansökan senast 2017-03-01. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. Vi vill även att du bifogar intyg på relevanta betyg samt utbildningsbevis.

Krav och meriter


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 15 februari 2017
  • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
  • Förband: Ledningsregementet (LedR) Enköping
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-03-01
Ansök

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan