Fysioterapeut till Försvarshälsan i Arvidsjaur

Om tjänsten


Försvarshälsa Nord har verksamhet i Arvidsjaur, Boden, Luleå, Umeå samt stödjer även Försvarsmaktens verksamhet i Härnösand, Kiruna, och Östersund. Tjänsten innebär huvudsaklig placering som fysioterapeutvid Försvarshälsa Nord Arvidsjaur, men även tjänstgöring vid regionens andra Försvarshälsor kan förekomma. Försvarshälsa Nord arbetar ständigt med utveckling av mål och metoder för att vara ett tydligt och efterfrågat stöd till våra kunder, och en attraktiv arbetsplats för våra medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vara del i ett utvecklat teamarbete med samtliga Försvarshälsans delar byggt på prevention utifrån samverkan med kund.
Hälso-och sjukvård med inriktning Företagshälsovård, förebyggande tester och behandlingar för rekryter under grundläggande utbildning.
I tjänsten ingår även delaktighet i försvarsmaktsgemensamma projekt, utbildande moment och att vara kompetensstöd främst internt inom Norrbottens regemente. Funktionstester, optimerad utbildning, rehabilitering, ergonomi genomgångar, förebyggande arbetsmiljöarbeten och insatsverksamhet.

 Kvalifikationer

 • Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.
 • Minst 5 års yrkeserfarenhet.
 • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift (Svenska/Engelska).
 • Körkort lägst B.

Meriterande

 • OMT eller liknande.
 • Ergonom.
 • Erfarenheter av Företagshälsovård.
 • Språkkunskaperi engelska.
 • Tidigare erfarenhet av tjänstgöring i Försvarsmakten.
 • Kunskaper i arbetsmiljöns lagar och förordningar.
 • Erfarenhet av att arbeta i Team.
 • Erfarenhet av att arbeta i, och självständigt driva projekt.
 • Kunskap i idrottsmedicin.

Personliga egenskaper
Arbetet kräver god förmåga att självständigt planera, genomföra och utvärdera resultat av utförda arbeten och uppdrag inom verksamheten. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och vilja att vidareutveckla verksamheten.

Övrigt 
I tjänstgöring vid Försvarshälsa Nord kommer det även periodvis ingå tjänstgöring på annan ort inom regionen.
Auskultation vid lämplig klinik i syfte att utveckla individ och verksamhet.
Anställningen är tidsbegränsad och löper fram till 2018-05-31.
Anställningstidpunkt enligt överenskommelse.

Kontakt
Morgan Gustafsson 0921-34 91 59, 070-244 96 46
Hanna Lundgren 0960-151 83, 070-374 40 74
Anders Vinsa 0921-34 92 19, 070-287 40 86
Tommy Sundberg 0921-34 96 91, 070-601 13 07
Björn Eliasson 0960 – 152 06, 070 – 508 88 04

Fackliga representanter
SACO-F, Helena Stjärnholm 0921 – 34 85 39, 070 – 206 85 39
Försvarsförbundet, Annelie Forshage 0921-34 88 15, 070-211 96 90
Officersförbundet, Håkan Jansson 070 – 316 86 55
SEKO-F, Margareta Ryding 0921-34 80 24 

Välkommen med din ansökan senast 2017-02-26. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Krav och meriter


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Norrbottens regemente I 19 är ett av Sveriges största regementen med verksamhet från Kiruna i norr till Härnösand i söder. I 19 ansvarar bland annat för att rekrytera och utbilda soldater till två mekaniserade bataljoner och en jägarbataljon. I 19 har uppdraget att utveckla jägarförmågan inom armén och vinterförmågan inom Försvarsmakten. Vid regementet finns en brigadstab med uppgift att leda delar av arméns förband under kris och krig, samt staben för Militärregion Nord, som ansvarar för markterritoriell ledning i de fyra nordliga länen. Vid I 19 finns också sju hemvärnsbataljoner och flera stödfunktioner.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 02 februari 2017
 • Plats: Arvidsjaur, Norrbottens län, Sverige
 • Förband: Norrbottens regemente (I 19) Boden
 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2017-02-26
Ansök

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan