Logistikassisstent till NUE

Om tjänsten

Tycker du om att känna dig behövd? Kan du tänka dig att rycka in där det behövs? Gillar du ordning och reda? Då är detta något för dig!

Arbetsuppgifter / Arbetsbeskrivning
Vår vardag präglas av varierande uppgifter, högt tempo, framåtanda och lagarbete. Här kommer du att ges såväl praktiska som administrativa uppgifter. Assistentens uppgifter är mycket varierande och sker där de behövs bäst. Några exempel på uppgifter kan vara att packa i och ur materiel i pallar och kartonger, skapa ordning och reda, enklare samverkan med hantverkare, viss fordonstjänst och administrativa uppgifter. Uppgifterna är ofta inomhus, men också utomhus eller i olika förrådslokaler.

 Kvalifikationer

 • Grundläggande kunskap i Officepaketet, främst Word och Excel
 • Kunna läsa och förstå engelska
 • Körkort klass B

Meriterande kvalifikationer

 • God kännedom om Försvarsmaktens verksamhet
 • Utlandstjänstgöring för Försvarsmakten
 • Erfarenhet av militär materiel- och/eller logistiktjänst
 • Erfarenhet av Lift
 • Militära förarbevis

Personliga egenskaper
Du är ordningssam och strukturerad, noggrann och prestigelös. Arbete i grupp är naturligt för dig och du uppfattas som en god lagspelare, men kan också lösa uppgifter självständigt. Du har hög social förmåga och kan uttrycka dina åsikter och är tydlig. Du är flexibel och kan hantera tillfälliga toppar i arbetsbelastning utan att bli stressad. Vid urval kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper, lämpligheter och uppnådda resultat inom tidigare verksamhetsområden.

Övrigt
Detta är en oberoende befattning.
Tillträde snarast enl. ök.
Lön enl. ök.
Detta är en visstidsanställning på 6 månader.
Befattning är placerad på Haninge garnison utanför Stockholm.

Välkommen med din ansökan senast 2017-02-28  

Tillsättning av befattning kan komma att ske löpande.

 Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Upplysningar om befattningen lämnas av: Logistikchef Mj Fredrik Rostov och/eller Personalchef Kn Bengt Lilja. Nås via HKV vx 08-788 75 00

Facklig representant är för SACO/Försvar: Anders Markow, OFR/O Lars Söderström och OFR/S Katarina Kruse. Samtliga nås via vx 08-788 75 00

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhets-prövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning. Med anställning följer nationell och internationell arbetsskyldighet samt skyldighet att krigsplaceras och att delta i utbildning och övningar.

Krav och meriterMilitära underrättelse- och säkerhetstjänsten (MUST) är en del av Försvarsmaktens högkvarter i Stockholm. MUST bedriver försvarsunderrättelseverksamhet till stöd för svensk utrikes-, försvars- och säkerhetspolitik och kartlägger yttre hot mot Sverige. MUST bedriver även militär säkerhetstjänst för att skydda Försvarsmaktens värden och har ansvar för totalförsvarets signalskydd. MUST är en kunskapsorganisation och erbjuder både spännande och för nationen angelägna arbetsuppgifter. I organisationen arbetar civila som är experter inom olika områden (t.ex. statsvetare, ekonomer, tekniker, matematiker, HR-specialister) och officerare.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 07 februari 2017
 • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
 • Förband: Militära Underrättelse- och Säkerhetstjänsten
 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2017-02-28
Ansök

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan