Stabsassistenter, GSS/K, till Helikopterflottiljens Basenhet

Om tjänsten


Vi söker 4 stycken stabsassistenter, GSS/K, till Helikopterflottiljens Basenhet

Basenheten vid Helikopterflottiljen är en enhet som sköter driften av Malmens flygplats med ett kompani samt utbildar och vidmakthåller ett rörligt flygbaskompani. Basenheten utbildar dessutom soldater vid Utbildningskompaniet i Kvarn. Basenheten är placerad vid Linköpings Garnison och lyder under chefen Helikopterflottiljen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
2 st kommer att vara placerade i basenhetsledningen och 2 st kommer att arbeta på 43. Flygbaskompaniet (det rörliga).
Som stabsassisten kommer du deltaga i arbetet vid förbandets gemensamma ledningsplats, dina arbetsuppgifter kommer i första hand att vara av administrativ karaktär.
Kunna verka som stabs- och stridsledningsassistent.
Stödja med planering och genomförande vid förbandets verksamheter.
Sammanställa och följa upp pågående och kommande verksamhet.

Kvalifikationer
•B-körkort
•Genomförd värnplikt alternativt GMU (Grundläggande Militär Utbildning)
•God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, både på svenska och på engelska
•Militärt förarbevis

Meriterande
•Tjänstgöring vid stabs-/stridsledningsassistent inom basbataljon eller kompanistab
•Goda kunskaper i Microsoft Office
•Erfarenhet av att arbeta i system PRIO
•Utbildning Markradio FV (RAKEL)

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en mycket god samarbetsförmåga. Du är mål- och resultatinriktad med stort ansvarstagande och hög integritet. En förutsättning för att klara av arbetsuppgifterna på ett är att du är kommunikativ och lyhörd. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Placering: Linköping
Lön: Individuell lönesättning
Tillträde: Efter överenskommelse
Vid 43. Flygbaskompaniet (det rörliga) förekommer det kontakt med hundar. Vi behöver därför veta om du är pälsallergiker eller inte för att kunna bedöma vilket kompani du är aktuell för.

Upplysningar och frågor kring tjänsten kan lämnas av Stf C BasE, Mj Nils Wiesner tfn. 013-283050 (Sammanhållande samt BasE ledn) eller C 43. FBK Tomas Nilsson 013-283828 (43. FBK)

Facklig kontaktperson
OF - Mats Häggström 0920-234911

Välkommen med Din ansökan senast 2017-02-26. Din ansökan skall innehålla CV, ett ansökningsbrev och gymnasiebetyg samt en kopia på ditt körkort. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Krav och meriter


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens Helikopterflottilj, Hkpflj, är ett förband med både mark- och sjöoperativ inriktning som kan verka vid insatser i Sverige och internationellt. Helikopterstöd är efterfrågat av många. Till exempel för person-, materiel-, eller sjukvårdstransporter, ledning, spaning eller bevakningsuppdrag. Helikopterflottiljen deltar därför ofta i uppdrag och övningar med andra förband men också som stöd till samhället i olika krissituationer. Huvuddelen av Helikopterflottiljen är placerad i Linköping (Malmen), med två stora enheter i Luleå (Kallax) samt Ronneby (Kallinge). Flottiljen ansvarar även för Hemvärnet i Östergötland.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 07 februari 2017
  • Plats: Linköping, Östergötlands län, Sverige
  • Förband: Helikopterflottiljen (Hkpflj) Linköping
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-02-26
Ansök

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan