Administrativ HR generalist

Om tjänsten

Vi söker nu en  HR generalist som brinner för administration och som är i början på sin karriär men har arbetat ett par år med liknande arbetsuppgifter. HR funktionen inom MUST ger konsultativt och operativt stöd till chefer i bl a personal- och chefsförsörjning, kompetensutveckling, arbetsgivar- och arbetsmiljöfrågor.

Du kommer att arbeta i ett team med erfarna HR generalister som har ett viktigt uppdrag i att stödja organisationens chefer operativt såväl som strategiskt. En förutsättning för att trivas med arbetet är att du verkligen tycker om att stötta verksamheten med diverse administrativa arbetsuppgifter. Du ska också trivas med att arbeta självständigt likväl med att arbeta tillsammans med andra. Det är också av stor vikt att du har erfarenhet av och trivs med utvecklingsarbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som administrativ  HR generalist kommer du framför allt att stötta övriga medarbetare inom Must HR genom att tillhandahålla ett kvalificerat administrativt stöd. Du kommer också att vara ett direkt stöd till våra chefer inom ditt eget ansvarsområde.  I din roll kommer du bl a att ansvara för utbildningsadministration liksom att arbeta nära funktionen för lönebildning och controlling .Du kommer också att ha ett mycket nära samarbete med Must HR chef.  

Arbetet förutsätter ett brett samarbete inom organisationen.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som har
- Högskoleutbildning inom HR området eller utbildning som bedöms likvärdig i sammanhanget.
- Ett par års erfarenhet av liknande arbete
- Kunskaper i arbetsrätt
- Mycket god administrativ förmåga
- Lätt för att kommunicera i tal och skrift
- Mycket goda kunskaper i officepaketet 

Meriterande kvalifikationer
- Erfarenhet från annat liknande statligt arbete, helst från  Försvarsmakten
- Erfarenhet av att arbeta i projekt
- Informationsvana alternativt vana från att hålla utbildningar

Personliga egenskaper
Som person är du trygg, stabil och har god självinsikt. Du är självgående, flexibel och har mycket god samarbetsförmåga. Arbetet kräver att du har ett kundorienterat förhållningssätt samt att du har förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att se helheter, du är utvecklingsinriktad och du kännetecknas av social kompetens och hög integritet. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av
HR-Chef Marie Wirmén , tel: 08-788 75 00. Upplysningar om rekryteringsprocessen lämnas av HR generalist Katja Osvald tel: 08-788 75 00

Fackliga representanter
SACO/Försvar, Anders Markow, OFR/S, Katarina Kruse och för OFR/O Lars Söderström, samtliga nås via växeln 08-788 75 00.

Övrigt
Befattningen är en oberoende tillsvidare anställning.
Arbetsort: Stockholm. Tillträde sker snarast.

Sista datum för ansökan
Välkommen med ansökan senast 2017-02-26. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev.

Krav och meriterMilitära underrättelse- och säkerhetstjänsten (MUST) är en del av Försvarsmaktens högkvarter i Stockholm. MUST bedriver försvarsunderrättelseverksamhet till stöd för svensk utrikes-, försvars- och säkerhetspolitik och kartlägger yttre hot mot Sverige. MUST bedriver även militär säkerhetstjänst för att skydda Försvarsmaktens värden och har ansvar för totalförsvarets signalskydd. MUST är en kunskapsorganisation och erbjuder både spännande och för nationen angelägna arbetsuppgifter. I organisationen arbetar civila som är experter inom olika områden (t.ex. statsvetare, ekonomer, tekniker, matematiker, HR-specialister) och officerare.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 13 februari 2017
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Militära Underrättelse- och Säkerhetstjänsten
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-02-26
Ansök

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan