P 4 söker en utbildningsofficer till Bohusdalgruppen, Skredsvik

Om tjänsten

Vid Skaraborgs regemente finns två utbildningsgrupper, Skaraborgsgruppen och Bohusdalgruppen. Deras uppgift är att stödja hemvärnsförbanden inom sitt respektive område med resurser för utbildning och administration. De stödjer också de frivilliga försvarsorganisationerna.

Som utbildningsofficer vid Bohusdalgruppen ansvarar Du för planering, genomförande ovh utvärdering av utbildning, träning och övning av hemvärnsförband. Du sammanhåller chefsutbildning och chefsutveckling på kompani- och plutonsnivå för insats- och bevakningskompanier. Kvälls- och helgtjänstgöring förekommer.

Krav
Officer (OF)
Markstrid
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet som pluton- och kompanichef
Erfarenhet av hemvärnsförband
Erfarenhet av stabstjänst
FUSA kompani med i hemvärnet förekommande vapen
Skyddsvaktsinstruktör

Som person är Du kommunikativ och utåtriktad samt har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du förväntas också vara ansvarsfull, noggrann och lojal. Som en god ambassadör för Försvarsmakten har Du en hög social- och samarbetsförmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Tillträde: 2017-09-01

Övrigt: Anställningen är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Arbetsorten är Skredsvik.

Ansökan och urvalsprocessen:
Till ansökan bifogas (i PDF-format) CV med referenser och personligt brev. Urval sker löpande och vi kallar lämpliga kandidater innan ansökningstiden löpt ut.

Kontakt: Har du frågor om befattningen är du välkommen att kontakta chefen för Bohusdalgruppen Dan Hagman (tel 0500-46 50 00 växel)

Fackliga representanter: Försvarsförbundet Bengt Lindlöf, Officersförbundet Klas Ahlqvist, SEKO Lola Ahlgren (tel 0500-46 50 00 växel)

Sista datum för ansökan: 2017-03-31

Krav och meriter

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 14 februari 2017
  • Plats: Uddevalla, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Skaraborgs regemente (P 4) Skövde
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-03-31
Ansök

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan