Central rekryteringskoordinator till Försvarsmakten

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Tillsammans med teamet kommer du att stärka förbandens förmåga till en effektiv relationshantering och arbeta för att stärka försvarsmaktens personalförsörjning. Du ansvarar för koordineringen med och mellan förband samt har en samordnande roll för rekryteringshandläggare.

Du hanterar relationen och kommunikationen med förbanden, ansvarar för att deras behov av stöd tas om hand och följer kontinuerligt upp, sammanställer och återkopplar utfall från de relationsskapande aktiviteter som sker lokalt/regionalt och centralt inom Försvarsmakten. Du följer också upp att förbanden är rätt utbildade och arbetar efter beslutade marknadsplaner, övriga strategier och riktlinjer samt att kunskaps- och informationsöverföring sker till och mellan förbanden.

Kvalifikationer
Eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig
Kännedom och förståelse för Försvarsmaktens personalförsörjningssystem och organisation
Erfarenhet av leads hantering och relationsskapande arbete
Erfarenhet av projektledning, planering och samordningsarbete
Erfarenhet av CRM-processer och marknadskommunikation via CRM-verktyg
God kunskap inom MS Office 
Mycket god förmåga att uttrycka dig i svenska språket, både i tal och skrift

Meriterande
Erfarenhet av kundservice
Erfarenhet av arbete inom rekrytering
Erfarenhet av marknadskommunikationsarbete, relationsskapande kommunikation och CRM/lojalitetsprogram/kundklubbar

Personliga egenskaper
Du som söker denna roll är van att arbeta självständigt och kan driva verksamheten framåt med verksamhetsnytta i fokus. Du är en driven och stresstålig person som skapar god struktur. Du är bekväm i rollen som samordnare och har förmågan att arbeta med flera aktörer och uppgifter samtidigt. Du är lösningsorienterad och du trivs i en organisation som är under förändring. Du har goda projektledaregenskaper och är utvecklingsorienterad. Vidare är du relationsbyggande och lyhörd då du i ditt arbete kommer att arbeta med människor med olika erfarenheter och perspektiv. Du har ett intresse för relationsskapande marknadsföring och upplever det naturligt att samordna verksamhet och stödja inom samma område.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner
Magnus Jirlind tel: 070-300 33 85 eller Pontus Palmedal, Avdelningschef, tel: 072-386 86 39. Uppgifter om rekryteringsprocessen lämnas av Henrik Eskilsson, tel: 070-918 46 05

Fackliga representanter
SECO Jörgen Stehn 070-6779921, SACO Camilla Robertsson 08-788 76 32, OFR/S Pia Almström 08-788 84 07 och OFR/O Maria Permatz 08-514 391 69  

Övrigt
Anställningsform: Heltid, tillsvidare. Anställning som inleds med 6 månaders provanställning.
Arbetsort: Stockholm. 
Beräknat startdatum/tillträde: Enl överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2017-03-12 Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev.

Försvarsmaktens nystartade avdelning, Relation & Kommunikation, med uppgift att genom CRM utveckla riktad personlig kommunikation med målgrupper i rekryteringssyfte. Målet är att skapa starka och varaktiga relationer i syfte att rekrytera och behålla framtida medarbetare och därigenom stärka Försvarsmaktens arbetsgivarvarumärke (employer branding). Avdelningens arbete kommer att bidra till att stärka hela ”kundupplevelsen”.

Den nya avdelningen kommer successivt att växa till cirka 28 personer och bestå av medarbetare med och utan militär bakgrund. HR Centrum ligger på Gärdet i Stockholm. Du är en av våra tre Centrala Rekryteringskoordinator som arbetar i ett team med införande ett, för Försvarsmakten, nytt arbetsätt inom relationshantering.

Krav och meriter


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten HR Centrum är en service- och supportfunktion. Vi har som främsta uppgift att stötta chefer och medarbetare med HR- och lönefrågor. Vi är drygt 250 medarbetare med verksamhet i Stockholm, på Gärdet i ett modernt kontorslandskap.

Varje dag och varje timme gör Försvarsmaktens medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 16 februari 2017
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens HR-centrum (FM HRC) Stockholm
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-03-12
Ansök

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan