Utbildningsansvarig till Försvarsmakten

Om tjänsten

Utbildningsansvarig till Försvarsmakten

Arbetsuppgifter
Som utbildningsansvarig ansvarar du för att förbereda, planera och genomföra interna utbildningar i Försvarsmakten. 
Du håller bland annat i utbildningar av användare av CRM-verktyget Mitt Försvarsmakten och arbetar proaktivt med att utbilda där det finns behov i organisationen. Utbildningar inom andra områden förekommer. 
Du ansvarar för planering och produktion av utbildningsmaterial samt deltar vid genomförande av utbildningar. Utbildningar förekommer i hela landet.

Kvalifikationer

 •   Akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 •   God erfarenhet av arbete med utbildningar, både generella och behovsanpassade
 •   Goda IT-kunskaper och erfarenhet av CRM-verktyg
 •   God vana att producera utbildningsmaterial
 •   Förståelse för kommunikation och relationsskapande aktiviteter
 •   Du har lätt för att skapa nätverk och drivs av att utveckla samarbete med olika delar i stora organisationer
 •   God pedagogisk förmåga och förmedla komplex information på ett enkelt sätt
 •   Mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift

Meriterande kvalifikationer

 •   Erfarenhet av marknadskommunikationsarbete.
 •   Erfarenhet av relationsmarknadsföring och CRM samt dess processer.
 •   Erfarenheter från Försvarsmakten
 •          Flerårig erfarenhet av att genomföra utbildning 

Personliga egenskaper
Du som söker denna roll är van att arbeta självständigt med verksamhetsnytta i fokus. Du är en lugn, strukturerad och stresstålig person. Du är en bekväm kommunikatör i tal och skrift samt har förmågan att arbeta med flera aktörer och uppgifter samtidigt. Du trivs i samarbete och har ett lösningsorienterat förhållningssätt med hög servicekänsla. Du trivs i en organisation som är under förändring. Vidare är du relationsbyggande och lyhörd då du i ditt arbete kommer att arbeta med människor med olika erfarenheter och perspektiv. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar om befattningen kan lämnas av
Ulrika Sehlin, Central Rekryteringskoordinator, tel: 070-813 49 15 eller Pontus Palmedal, Avdelningschef, tel: 072-386 86 39. Uppgifter om rekryteringsprocessen lämnas av Internkoordinator Henrik Eskilsson, tel: 070-918 46 05

Fackliga representanter
SECO Jörgen Stehn 070-6779921
SACO Camilla Robertsson 08-788 76 32
OFR/S Pia Almström 08-788 84 07
OFR/O Maria Permatz 08-514 391 69  

Övrigt
Anställningsform: Heltid
Befattningen är en tillsvidare anställning som inleds med 6 månaders provanställning
Arbetsort: Stockholm
Beräknat startdatum/tillträde: Enl ök

Välkommen med din ansökan senast 2017-03-12 Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. 

Krav och meriter


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten HR Centrum är en service- och supportfunktion. Vi har som främsta uppgift att stötta chefer och medarbetare med HR- och lönefrågor. Vi är drygt 250 medarbetare med verksamhet i Stockholm, på Gärdet i ett modernt kontorslandskap.

Varje dag och varje timme gör Försvarsmaktens medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 15 februari 2017
 • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
 • Förband: Försvarsmaktens HR-centrum (FM HRC) Stockholm
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2017-03-12
Ansök

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan