Materielredogörare till Försvarsmaktens Logistik

Om tjänsten


4. NSE MITT består förutom av Ledningsavdelningen med Stödsektion, Genomförandesektion och Teknikledning av, ServiceCenter (SeC) Kungsängen, SeC Enköping, SeC Uppsala, SeC Stockholm, SeC Berga, SeC Gotland och Joint Service Support (JSS). Totalt arbetar ca 280 personer i 4. NSE MITT, varav 35 vid JSS.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Ditt arbetsområde är att stödja internationellt insatta förband med materielredovisning av försvarsmaktens förnödenheter i redovisningssystemet LIFToch i PRIO. Du skall även medverka i utbildning av logistikpersonal tillhörande det internationella förbandet.
Du stödjer förbandet från ordinarie arbetsplats i Sverige men kommer även att få stödja på plats i insatsområden med inventering, inlämning av materiel och kompletterande utbildning.
Du deltar i övrigt i sektionens arbete med utveckling och förbättring av verksamheten.

Kvalifikationer
•Erfarenhet inom FM logistik
•God datorvana FM AP
•Goda kunskaper i PRIO
•Goda kunskaper i LIFT
•God samarbets- och kontaktförmåga, god social kompetens
•Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
•Tidigare erfarenhet av materielredovisningsarbete i Försvarsmakten
•Körkort B

Meriterande
•Genomfört stöd till internationella insatser eller genomförd internationell insats är meriterande

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har stor social kompetens, servicekänsla, är noggrann och flexibel. Du har lätt för att ta kontakt med människor och har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en god lagkamrat samtidigt som du gärna tar initiativ och eget ansvar. Du tränar regelbundet och har en god hälsa i syfte att klara kraven för att arbeta i insatsmiljön. Du är inte främmande för att arbeta självständigt och är lojal, flexibel, mycket noggrann och ordningsam som person. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Övrigt
Arbetet innebär resor i tjänsten.
Vikariat 170401 – 181102 eller enligt överenskommelse.
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk i ansökan.
Arbetsort: Uppsala.
Civil befattning.

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta C JSS Lennart Eriksson, 070-319 75 16 eller Chef Materielredovisningssektionen Sara Noelle 070-918 56 94

Fackliga kontaktpersoner
OFR/O, Torbjörn Bäckman, 070-695 30 22
OFR/S, Krister Bergman, 076-627 50 57
SACO, Christina Carlsson, 070-530 36 69
SEKO, Erik Todic 070-378 01 23

Välkommen med din ansökan senast 2017-03-09. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Krav och meriter


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 16 februari 2017
  • Plats: Uppsala, Uppsala län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik (FMLOG)
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-03-09
Ansök

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan