13.SÄKERHETSBATALJON söker Logistikassistent till 134.Funktionsskvadron (OR5)

Om tjänsten

13. SÄKERHETSBATALJON är ett insatsförband som arbetar mot säkerhetshotande verksamhet nationellt och internationellt. Förbandet utbildas och övas i fredsbevarande och fredsframtvingande verksamhet och skall vara berett att lösa internationella uppdrag i omfattning som beslutas av riksdag och regering. Vi löser med hög beredskap uppgifter kopplat mot de 5 generiska säkerhetshoten: kriminalitet, subversion, underrättelseverksamhet, sabotage och terrorism. Idag tjänstgör personal tillhörande bataljonen på ett flertal platser, både nationellt och internationellt.  134. Funktionsskvadron har till uppgift att inhämta underrättelser/ säkerhetsunderrättelser. Skvadronen ger även tekniskt stöd inom ramen för säkerhetsskydd av skyddsvärd verksamhet inom Försvarsmakten.

13. SÄKERHETSBATALJON rekryterar nu en Logistikassistent till 134. Funktionsskvadron. 

Som Logistikassistent förväntas du stödja högre chef inom logistikområdet såväl under planering och insats som i den dagliga verksamheten. Arbetsuppgifter och miljö är mycket varierande och kräver en befattningshavare som kan vara pragmatisk och flexibel likväl som serviceinriktad och självgående. Som person bör du vara stresstålig med ett gott ordningssinne där du även tar egna initiativ med gott omdöme. Befattningen är placerad i nivå OR-5.

Krav för tjänsten: 

-Svensk medborgare

-Godkänd säkerhetsprövning (genomförs som en del i rekryteringsprocessen)

-Erfarenhet av arbete inom Försvarsmakten

-God fysisk förmåga

-Körkort B

Det är meriterande om du har: 

- Tidigare erfarenhet av arbete inom logistik

- Erfarenhet från underrättelse- eller säkerhetstjänst

- Genomfört internationell insats

- Högre körkortsbehörigheter

- Mekanikerutbildning

- Sambandsutbildning

Rekryteringsprocess och anställningstidpunkt

Anställningen kommer att påbörjas under hösten 2017, placeringsort för tjänsten är Kungsängen. Den aktuella tjänsten kan sökas av soldater (GSS/K). Upplysningar om tjänsten kan lämnas av Mi Domicelj under dagtid på tel: 072-351 12 19. Din ansökan skall innehålla kontaktuppgifter (inklusive både hem- och e-postadress), personligt brev med levnadsbeskrivning och familjeförhållanden samt CV med foto och referenser. Välkommen med din ansökan senast: 2017-03-31.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:
Livgardet är ett av Sveriges största regementen med anor från 1521. Våra blåklädda soldater som bevakar de kungliga slotten är kanske de som syns mest utåt, men vi gör så mycket mer. Vi svarar bland annat för utbildningen av personal som åker på internationella uppdrag samt all militärpolisverksamhet. Inom Livgardet finns säkerhets- och markstridsförband liksom hemvärnssoldater, försvarsmusiker och tjänstehundar. Alla insatser inom Militärregion mitt, som är en av landets fyra militärregioner, leds från Livgardet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 24 februari 2017
  • Plats: Upplands-Bro, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Livgardet (LG) Kungsängen
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-03-31
Ansök

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan