Trafiksäkerhetschef

Om tjänsten

Sökande enhet

Försvarsmaktens Logistik Stab LTIM-sektion (Ledningssystem, Trafiksäkerhet, Infrastruktur och Miljö) söker medarbetare som ska arbeta med trafiksäkerhet för förbandet FMLOG.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Organisera och förvalta trafiksäkerhetsutbildning
 • Kvalitetssäkra och godkänna fordonskompetenser
 • Genomföra uppföljning av fordonsinstruktörers kompetens
 • Stödja enheter med aktuellt regelverk

Kvalifikationer

 • Körkort B, BE, C, CE, D, DE/Militärt förarbevis minst motsvarande civilförarbehörighet (i detta fall personbil/lätt lastbil, minibuss, Tung lastbil, Buss, Tungt släp). A förarbehörighet endast vid prövarbehörighet A.
 • God erfarenhet, minst två år, från militär fordonstjänst vid förband
 • Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift

Meriterande kvalifikationer

 • Militär trafikinspektör
 • Goda kunskaper i engelska, tal och skrift

Personliga egenskaper

Den person vi söker bör ha god pedagogisk- och social förmåga samt kunna arbeta på ett självständigt, kritiskt och initiativrikt sätt. Du kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter samt har en väl utvecklad samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillsvidareanställningen med inledande provanställning
Placeringsort Stockholm
Arbetet innebär resor och obekväm arbetstid kan förekomma

Tillträde snarast med placering inledningsvis i Stockholm.

Upplysningar

För frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen; kontakta Chef LTIM-sektionen Anders Hanby 08-514 39 542.

Fackliga företrädare

SACO kontaktuppgifter Camilla Robertsson

SEKO kontaktuppgifter Hans Monthan

Officersförbundet kontaktuppgifter Lars Olsson

Försvarsförbundet kontaktuppgifter Annelie Fagerberg

Samtliga nås via växeln på: 08-788 75 00

Välkommen med din ansökan senast 2017-03-31.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 01 mars 2017
 • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
 • Förband: Försvarsmaktens Logistik (FMLOG)
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2017-03-31
Ansök

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan