Stabsofficer till Ledningsstridsskolans stabsavdelning, Enköping

Om tjänsten

Beskrivning av stabsavdelningen:
Stabsavdelningen vid LedSS stödjer skolans ledning samt övriga avdelningar med verksamhetsledning, planering och stabsstöd. Vid avdelningen arbetar för närvarande sju medarbetare.


Arbetet:
Vill du arbeta med meningsfulla uppgifter inom ledningssystemområdet? Är du ordningssam och strukturerad med ett intresse för verksamhetsledning, planering och genomförande? Vill du arbeta på en trevlig arbetsplats med skickliga kollegor som är i teknikens framkant? I så fall har du goda möjligheter att känna tillfredställelse med arbetet hos oss och bör definitivt överväga att söka arbetet.

Stabsavdelningen söker nu en stabsofficer med intresse för planering och logistik! Tjänsten är en stabsofficerstjänst vid S3 funktionen där du är delaktig i avdelningens arbete med planering, analys och genomförande av uppgifter till och internt inom LedSS. Vår nya medarbetare kommer också stödja S4 avseende genomförande och uppföljning.

Arbetet är omväxlande och med många både interna och externa kontakter. Du kommer att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra i arbetslaget.

Tjänstgöring vid andra verksamhetställen förekommer periodvis i samband med kurser och övningar.


Din profil och kompetens:
Vi söker dig som gillar planering och logistik och att arbeta både självständigt och i grupp och trivs i en roll som innebär att arbeta för och med människor. Som person är du nyfiken och vill utvecklas inom stabstjänsten. Krav är att du har officersexamen, god kännedom om FM verksamhetsledningssystem (PRIO, VIDAR) och körkort klass B. Meriterande är tidigare tjänstgöring i stabsbefattning, tidigare erfarenheter av arbete inom verksamhetsledning, kunskaper och erfarenhet inom logistikområdet samt behärskar engelska i tal och skrift.

Stort vikt vid tillsättandet av tjänsten kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Som medarbetare är du också ett föredöme och en aktiv företrädare för Försvarsmaktens värdegrund.


Nivå: OR 7
Anställningstyp: Tillsvidare anställning. Befattningen är en fast produktionsbefattning på heltid, med 40 timmars arbetsvecka och flextidsavtal. Anställningen innebär skyddsklassning och därmed registerkontroll m.m.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Tillträde: 2017-05-01 eller enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner:
För upplysningar om tjänsten och rekryteringsprocessen kontaktar du:
Chefen för stabsavdelningen major Fredrik Roswall tel 0171-15 70 00

Fackliga kontaktpersoner:
Officersförbundet (OF): Magnus Johansson, tel 0171-15 79 73
SACO: Magnus Edlund 0171-15 70 00
OFR/S: Inge Bäcklin, tel 0171-15 73 83
SEKO: Per-Gustaf Andersson, tel 0171-15 85 48

Välkommen med din ansökan senast 2017-03-15. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 21 mars 2017
  • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
  • Förband: Ledningsregementet (LedR) Enköping
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-04-21
Ansök

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan