Militärhögskolan i Halmstad söker en Reservofficer (RO I PROD) till Utbildningsenheten

Om tjänsten

MILITÄRHÖGSKOLAN HALMSTAD SÖKER EN RESERVOFFICER (RO I PROD) TILL UTBILDNINGSENHETEN

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker en reservofficer som kan delta i utbildningen av blivande reservspecialistofficerare. Du kommer i din roll att arbeta i ett plutonslag och fungera som handledare/instruktör under ledning av en plutonchef.  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att handleda elever, delta i den dagliga utbildningen, följa upp och bedöma trupputbildning, leda/delta vid tjänst på skjutbana.

Kvalifikationer
Reservofficersexamen eller Officersexamen
Erfarenhet av instruktörstjänst på grupp- och plutonsnivå
B-körkort

Meriterande
Skjutledare fast utbildningsanordning (AK5C/skjutbana)

Personliga egenskaper
Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är flexibel

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tidsbegränsad anställning som RO i PROD vecka 722-732

För frågor om befattningen, kontakta Kapten Wilas Wihlstrand wilas.wihlstrand@mil.se 

Fackliga kontaktpersoner
Marie Meigård (OFR/O)
Karin Ekbom (SACO)
Roland Kramer (OFR/S)
Samtliga nås via växeln, tel 035-266 20 00

Välkommen med din ansökan senast 2017-03-26. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Militärhögskolan i Halmstad (MHS H) utbildar Försvarsmaktens medarbetare och blivande medarbetare för tjänst i Sverige och utlandet. Officerare och blivande specialistofficerare utbildas i krigsvetenskap, militärteknik, ledarskap, pedagogik, statsvetenskap, språk och fysiskt stridsvärde – kurser som är gemensamma för hela Försvarsmakten. Militärhögskolan stödjer också Försvarsmaktens förändring av personalförsörjningen bland annat genom att leda, samordna och vidareutveckla den nya grundläggande militära utbildningen, GMU.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 03 mars 2017
  • Plats: Halmstad, Hallands län, Sverige
  • Förband: Militärhögskolan Halmstad (MHS-H) Halmstad
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-03-26
Ansök

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan