MARINBASEN SÖKER HANDLÄGGARE INFRASTRUKTUR

Om tjänsten


Marinbasen har en bred verksamhet som bedrivs på flera olika verksamhetsorter och spänner över en mängd kompetensområden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Stödjer verksamheten med specialistkompetens inom funktionen infrastruktur
Planerar och deltar i utveckling, anskaffning, vidmakthållande och avveckling av marinbasens och andra förbands infrastrukturbehov
Deltar i arbetsgrupper och utredningar
Medverkar vid inspektioner och kontroller
Bereder ärenden, utarbetar order, presenterar och implementerar resultatet i verksamheten

Kvalifikationer
Relevant högskoleutbildning inom bygg, anläggning och fastighet, motsvarande praktisk erfarenhet eller yrkesofficer med flerårig erfarenhet av försvarsmaktens verksamhet och uppdrag
God fysisk prestationsförmåga enligt Försvarsmaktens krav
Mycket god förmåga att utrycka sig i tal och skrift på svenska
B-körkort.

Meriterande
Flerårig erfarenhet från arbete med infrastruktur
Kännedom om fastighetsjuridik och miljölagstiftning
God kännedom om och erfarenhet av försvarsmaktens funktion infrastruktur
Fortifikationsteknisk kompetens
God erfarenhet av användning av datorer och IT-system
God förmåga att utrycka sig i tal och skrift på engelska

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss är det viktigt att du delar försvarsmaktens värdegrund och representerar försvarsmaktens verksamhet i din yrkesroll.
Du har en god samarbetsförmåga och trivs med att ha ett stort eget ansvar för att självständigt kunna planera och driva arbetsuppgifter samtidigt som du jobbar nära dina kollegor.
Du vet hur du agerar under stress och kan prioritera ditt arbete utefter situation. 
Du kan företräda myndigheten i offentliga sammanhang och kommunicera med såväl stora som små grupper med olika kunskaper inom sakområdet. 
Du har god social kompetens, är serviceinriktad och flexibel gentemot såväl interna som externa intressenter. Du är noggrann, säkerhetsmedveten och har hög integritet. I rekryteringen kommer mycket stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Arbetsort Karlskrona men innebär resor i tjänsten.
Tillträde efter överenskommelse.
Anställningen är tillsvidare. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av Hans Sjöberg Tel.0455-855 62 eller Thomas Sander, 0455-851 74

Fackliga representanter
TCO/Försvarsförbundet, Jimmy Svensson, tel: 0455-852 70, 070-674 19 17
SEKO, Jan-Anders Nilsson, tel: 0457-47 16 18, 070-815 22 56
SACO, Lisbeth Landin, tel: 0455-851 15, 073-182 80 47
Officersförbundet, Mikael Danielsson, tel: 0455-866 61, 070-872 67 58 

Välkommen med din ansökan senast 30 mars 2017. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Handläggare Infrastruktur är placerad i befattning vid marinbasens stödenhet. Stödenheten stödjer marinbaschefen med kompetens avseende frågor som bland annat berör samordning av infrastruktur, miljö, arbetsmiljö, mark-, trafik- och sjösäkerhet samt tillhandahåller, utvecklar och administrerar garnisonens fordonstjänstutbildning, friskvård/idrottsverksamhet, viss förläggningstjänst och övnings- och skjutfält.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav. Dessutom ansvarar Marinbasen för Hemvärnet, med de nationella skyddsstyrkorna, i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 07 mars 2017
  • Plats: Karlskrona, Blekinge län, Sverige
  • Förband: Marinbasen (MarinB) Karlskrona
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-03-30
Ansök

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan