Projektanställning inom området geo/undsäk, verkansprocessen

Om tjänsten


Teknikutvecklingen går fort inom området geografisk information och 3D-data. Möjligheten att med allt mer precisa medel göra måluttag och sedan bekämpa växer. PROD LEDUND har på uppdrag från LEDS att arbeta med precisionsbekämpning enligt direktiv FM2014-131523:23.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Befattningen är initialt en projektbefattning som löper över två år. I rollen ska man företräda PROD LEDUND Geo/UndSäk i frågor som rör precisionsbekämpning och data kopplade till sådan bekämpning. Befattningen kommer att samverka med Insatsstabens verkansansvarige, FMV och industri inom områdena precisionsbekämpning och geografisk information samt med sakansvariga inom PROD inom samma områden.

Kvalifikationer
•OF 2 – 3
•CF 2 – 3

Meriterande
•Erfarenhet av verkansprocessen.
•Erfarenhet av geografisk informationstjänst.
•Erfarenhet av materielbeställningar, relationen FM PROD – FMV – industri.
•Examen inom systemvetenskap, lantmäteri, landskapsinformation el dyl.

Personliga egenskaper
Du ska vara en självständig person som kan känna stort ansvar och ägarskap över en komplex och till delar odefinierad uppgift. Du ska ha intresse av att lära dig nya områden och att positivt interagera med människor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar lämnas av Carl Hartman, tel: 08-788 91 68 eller Anders Karlsson, tel: 08-7889234.

Fackliga representanter
OFR/O HKV, Arne Nilsson
OFR/S HKV, Pia Almström
SACO HKV, Camilla Robertsson
SEKO Försvar HKV, Hans Monthan
Samtliga nås via växeln på 08-788 75 00

Övrigt
Sökande enhet:  PROD LEDUND Geo/UndSäk
Anställningsform: tillfällig befattning två år
Arbetsort:Stockholm Banérgatan 62
Beräknat startdatum/tillträde: Snarast
Befattningsnivå: OF 2 – 3 CF 2 – 3
Referenser: Skall kunna lämnas på begäran

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-21. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

I Högkvarteret finns överbefälhavaren (ÖB) och generaldirektören (GD), vilka för närvarande har ungefär 1 000 medarbetare – både officerare och civila experter. Högkvarteret (HKV) utgörs av ledningsstaben, produktionsledningen, insatsledningen, militära underrättelse- och säkerhetstjänsten, juridiska staben, personalstaben och informationsstaben.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 14 mars 2017
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Högkvarteret (HKV) Stockholm
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-04-21
Ansök

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan