Assistent/lokalansvarig till FMLOG

Om tjänsten


FMLOG söker en assistent/ansvarig för stabens lokaler i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Ansvaret innebär kontakter med Fortifikationsverket, hyresvärden, hantverkare och leverantörer av olika servicetjänster som lokalvård, städning och kaffe. I arbetet ingår att vara ansvarig för inventering av ex möbler och it-utrustningar, att praktiskt hantera beställningar och hålla reda på våra förråd liksom att sköta en del kommendantur och beställningar i vårt affärssystem. Kort sagt – vara navet för att få det praktiska i staben att fungera.

Kvalifikationer
•Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
•God datorvana, erfarenhet att arbeta i word, powerpoint och excel
•B-körkort

Personlig egenskaper
Vi söker dig som har god förmåga att kommunicera, ordningssinne samt har personlig mognad.Du ärsjälvständig och serviceminded samtidigt som du är social och gillar att ha många kontakter och få saker gjorda. Du är ordningsam och flexibel.Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Befattningen är civil och tjänsten är ett 1-årigt vikariat med eventuell möjlighet till en tillsvidaretjänst.
Tillträde snarast.
Lön efter överenskommelse.

Frågor om befattningen besvaras av FMLOG:s informationschef Eva Pia Sandstedt 070 57 39 557

Fackliga representanter
SEKO: Hans Monthan 070 21 51 344
SACO: Camilla Robertsson 070 553 70 39
OFR/S: Annelie Fagerberg 070-853 77 22

Välkommen med din ansökan senast 2017-03-31. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 15 mars 2017
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik (FMLOG)
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-03-31
Ansök

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan