Pedagogikutvecklare med IT-Inriktning

Om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som Pedagogikutvecklare med IT-inriktning på FMTS har du en central roll i utvecklingen och genomförandet av nätbaserad utbildning. Tillsammans med lärare skapar och utvecklar du nätbaserade kurser samt framtagning av tekniska lösningar som kan användas för att uppnå lärarnas pedagogiska mål. Du ska även planera och genomföra kompetensutbildningar för lärarpersonalen gällande pedagogik och IT. Att skapa lärobjekt till skolans utbildningar med hjälp av digital media är också ett område som du kommer ett beröras av. Även omvärldsbevakning och erfarenhetsspridning gällande pedagogik och teknik är en arbetsuppgift som kommer att ingå i din befattning som Pedagogikutvecklare med IT-inriktning.

Kvalifikationer:
- Praktisk erfarenhet av pedagogik i IT-miljö.
- Erfarenhet av att ha arbetat med IT-baserat lärande.
- Praktisk erfarenhet av medieproduktion.

Meriterande kvalifikationer:
-
Kunskap inom området multimedia och informationsteknik kopplat till det pedagogiska arbetet.
-
Praktisk erfarenhet av fotografering (video/stillbild).

Personliga egenskaper:
Du är initiativrik, van att ta eget ansvar och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi lägger stor vikt vid att du är noggrann, pedagogisk och effektiv, samt har en väl utvecklad servicekänsla. Arbetet kräver god kommunikations- och samarbetsförmåga då du kommer att ingå i en utvecklingsinriktad arbetsgrupp. Du ska även ha viljan och förmågan att hjälpa till med andra arbetsuppgifter som kan tillkomma inom ramen för utvecklingsarbetet. Utöver detta har du förmåga att se vad verksamheten är i behov av och att tänka långsiktigt. I urvalet kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Samverkan med andra myndigheter såväl som andra delar av FM ställer stora krav på integritet och en väl utvecklad social kompetens.
Eftersom FMTS arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst. Det är önskvärt att löneanspråk anges i ansökan.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:
Major Bob Rosell, chef Ämnessektionen FMTS. 0766-49 24 83, bob.rosell@mil.se

Fackliga representanter nås via växeln 035-266 20 00
HSOF: Marie Meigård
OFR-S: Roland Kramer
SACO: Nermina Dzanic
SEKO: Jörgen Stehn

Övrigt:
Beräknat startdatum/tillträde: Snarast eller efter överenskommelse.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbeds.

Sista datum för ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 2017-04-02. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare och soldater i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. Vid FMTS finns insatsförbandet 1:a tekniska bataljon. Bataljonen har förutom i Halmstad verksamhet i Revinge, Eksjö, Skövde, Kungsängen och Boden.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 16 mars 2017
  • Plats: Halmstad, Hallands län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens tekniska skola (FMTS) Halmstad
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-04-02
Ansök

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan