Infrastrukturhandläggare till Skaraborgs flygflottilj

Om tjänsten

Är du intresserad av att planera och samordna verksamhetsrelaterade infrastrukturella frågor på F7. Du har tillsammans med flottiljledning möjlighet att påverka och utveckla vår infrastruktur. Låter detta intressant har vi en plats för dig.

Arbetsuppgifter
Befattningen som infrastrukturhandläggareinnebär bl. a. att stödja F7 förbandschef, tillika garnisonschefen, med att samordna verksamhetsrelaterade infrastrukturella frågor. F7 har verksamhet på Såtenäs, Arlanda och Linköping vilket innebär planering och samordning av infrastrukturella frågor på samtliga orter. Samverkan sker med Försvarsmaktens lokalplaneringsenhet, Fortifikationsverket såväl som med garnisonens verksamhetsföreträdare. Uppgifterna består bland annat av lokalförsörjning, framtagning av behovsanalyser, ansvara för hyresfördelningen på förbandet, samordna avveckling av anläggningar och fastigheter, uppföljning av Fortifikationsverkets beställningar samt leda och utveckla fastighetsprocessen.

Kvalifikationer

 • Utbildning inom byggteknik och projektledning
 • Minst 5 års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter
 • Körkort B

Meriterande

 • Tidigare arbetslivserfarenhet från myndighet
 • Kännedom om försvarsmaktens verksamhet
 • Erfarenhet av system PRIO/SAP

Personliga egenskaper
Du kommer att ha ett stort kontaktnät som ställer krav på att du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta.  Delar av arbetet bedrivs dock enskilt vilket ställer krav på både initiativförmåga och stort egenansvar. Du ska vara noggrann, flexibel och kunna hantera tillfälliga toppar i arbetsbelastningen. Som företrädare för F7 i infrastrukturell planering och genomförande krävs att du har hög integritet och förmåga att uttrycka dina åsikter. Vid urval kommer stor vikt att läggas vid de personliga egenskaperna.

Övrigt
Civil befattning med heltidsanställning
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning
Tillträde snarast efter överenskommelse
Arbetsort: Såtenäs

Förfrågningar om befattningen kan göras till chefen för logistiksektionen Håkan Johansson, 0705-57 89 23 och infrastrukturhandläggare Billy Persson, 0706-66 06 71.

Fackliga representanter
OFR/S F7, Per Gunnarsson, tfn 0510 – 47 77 08
OFR/O F7, Håkan Sköld, tfn 0510 – 47 77 52
SACO F7, Ulf Svensson, tfn 0510 – 47 74 63
SEKO F7, Magnus Krantz, tfn 0510 – 47 76 96

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-21. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Som infrastrukturhandläggareär du placerad vid flottiljstabens logistiksektion. Flottiljstaben är förbandschefens resurs för att lösa flottiljens uppgifter och utgör chefens lednings-organisation. Enheten består av ca 65 medarbetare och ansvarar för bland annat samordning och ledning av flottiljens uppgifter. Logistiksektionen består av 13 personer, såväl kvinnor som män, civil som militär. Sektionens arbetsområde omfattar bl. a. logistik, transportledning, infrastruktur och miljö. Vi arbetar målinriktat och följer de riktlinjer som försvarsmakten och flottiljen ställer.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs flygflottilj, F 7, är ett krigsförband både vad gäller JAS 39 Gripen och transport- och specialflyg. På förbandet utbildas alla svenska Gripenpiloter samt även utländska piloter och tekniker från länder som köpt Gripen. Vi genomför nationella och internationella insatser med transport- och specialflyg (radar- och signalspaning samt statsflyget) och ansvarar också för Gripensupporten i Thailand samt för den svenska personalen vid det internationella transportflygsamarbetet Heavy Airlift Wing i Ungern.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 16 mars 2017
 • Plats: Såtenäs, Västra Götalands län, Sverige
 • Förband: Skaraborgs flygflottilj (F 7) Såtenäs
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2017-04-21
Ansök

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan