Logistikofficer till 2. Logistikstödspluton

Om tjänsten


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som logistikofficer på plutonen arbetar man både självständigt och i grupp. Yrket innebär tjänstgöring både nationellt som internationell under såväl rutinverksamhet som vid övning och insatser.
Leder/bereder/genomför förnödenhetsförsörjning/förnödenhetstransporter mot marina förband.
Handlägger och bereder inkomna logistikärenden.
Handlägger och bereder plutonenes deltaganden i övningar/projekt.
Stödjer/genomför planering av övning/insats.
Stödjer/utarbetar underlag inför logistikstöd.
Passar plutonens sambands-/försörjnings-/ledningssystem.
Beredd avdelas till Taskorg/insats.

Kvalifikationer
•Godkänd specialistofficersutbildning alternativt officersutbildning

Meriterande
•Erfarenhet av tjänstgöring på logistikbefattning
•Goda kunskaper i system PRIO
•Grundkurs samt erfarenhet i RSF
•C/CE körkort med militärt förarbevis

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god planeringsförmåga och som är serviceinriktad och flexibel. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och driva projekt framåt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningsform: Heltid
Arbetsort: Haninge
Befattningsnivå: OR 6-7
Tillträde: Tidigast 2017-06-19 eller efter överenskommelse

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av Plut C Kn Niklas Lauinger 072-186 15 85

Fackliga representanter
Officersförbundet, Mikael Danielsson
TCO/försvarsförbundet, Jan Berthilson
SEKO, Jan-Anders Nilsson
SACO, Lisbet Landin
Samtliga nås via FM växel 0455-85 000

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-02. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

2. Logistikstödspluton tillhör Marina Logistikkompaniet inom Marinbasen. Plutonen är grupperad på Amfibieregementet Haninge garnison Hårsfjärden. Plutonen har i stort till uppgift att leverera logistikstöd till marina förband.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav. Dessutom ansvarar Marinbasen för Hemvärnet, med de nationella skyddsstyrkorna, i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 17 mars 2017
  • Plats: Haninge, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Marinbasen (MarinB) Karlskrona
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-05-02
Ansök

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan