Försörjningssoldater till 2. Logistikstödspluton

Om tjänsten


Som försörjningssoldat på plutonen arbetar man både självständigt och i grupp. Yrket innebär tjänstgöring både nationellt som internationell under såväl rutinverksamhet som vid övning och insatser.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Genomföra förnödenhetstransporter/Logistikstöd mot marina förband.
Upprätta/betjäna eget förbands gruppering.
Genomföra tyngre transporter.
Genomföra bärgning.
Genomföra mtrl-underhåll.
Vara en del av stödet till de marina förbanden.

Kvalifikationer
•Godkänd GMU alt värnplikt
•B körkort

Meriterande
•C/CE körkort med militärt förarbevis
•Förarintyg truck
•Förarintyg hjullastare

Personliga egenskaper
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningsform: GSS/K (gruppbefäl, soldat och sjöman) Tidsbegränsad anställning om max 8 år. Anställningen inleds med en provanställning på 6 månader.
Arbetsort: Haninge.
Tillträde: 2017-06-19 eller efter överenskommelse.
Befattningsnivå: OR2 alt OR4.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av Plut C Kn Niklas Lauinger 072-186 15 85 eller GrpC Fj K-G Sunna 072-353 78 49.

Fackliga representanter
Officersförbundet, Mikael Danielsson
TCO/försvarsförbundet, Jan Berthilson
SEKO, Jan-Anders Nilsson
SACO, Lisbet Landin
Samtliga nås via FM växel 0455-85 000.

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-02. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

2. Logistikstödspluton tillhör Marina Logistikkompaniet inom Marinbasen. Plutonen är grupperad på Amfibieregementet Haninge garnison Hårsfjärden. Plutonen har i stort till uppgift att utgöra bakre hänvisning samt leverera logistikstöd till marina förband.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav. Dessutom ansvarar Marinbasen för Hemvärnet, med de nationella skyddsstyrkorna, i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 17 mars 2017
  • Plats: Haninge, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Marinbasen (MarinB) Karlskrona
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-05-02

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan