13.SÄKERHETSBATALJON söker teknisk chef bataljon OF2

Om tjänsten

13. SÄKERHETSBATALJON är ett insatsförband som arbetar mot säkerhetshotande verksamhet nationellt och internationellt. Vi löser med hög beredskap uppgifter kopplat mot de 5 generiska säkerhetshoten: kriminalitet, subversion, underrättelseverksamhet, sabotage och terrorism. Förbandet utbildas och övas i fredsbevarande och fredsframtvingande verksamhet och skall vara berett att lösa internationella uppdrag i omfattning som beslutas av riksdag och regering. Idag tjänstgör personal tillhörande bataljonen på ett flertal platser, både nationellt och internationellt.

13.Säkerhetsbataljon rekryterar teknisk chef bataljon OF2

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

· Funktionsleder den tekniska tjänsten på bataljonen och ansvarar för att bataljonens materiel underhållsplaneras.

· Stödjer logistikchefen, stabschefen och bataljonschefen i tekniska frågor och teknisk-taktiska bedömanden och prioriteringar.

· Deltar i förbandets verksamhet, både på kasern och ute i fält.

· Deltar vid bataljonens tekniska utveckling.

Som individ är du en initiativrik, drivande och noggrann person som kan inspirera, motivera och leda personal till att uppfylla tekniska krav och uppnå tekniska målsättningar. Du kan verka inom hela materielens livscykel och du förstår funktionskedjan för materielunderhåll på främre och bakre nivå, oavsett om det rör sig om fordons-, lednings-/sambands-, optronisk eller vapenmateriel.

Generella krav för anställning:

· Svensk medborgare.

· Godkänd säkerhetsprövning (genomförs som en del i rekryteringsprocessen).

· Yrkesofficersexamen (OF) teknisk inriktning.

· Körkort B.

Önskvärda kvalifikationer:

· Kunskap och erfarenhet att arbeta med logistik.

· Kan hantera LIFT/RESULTS.

· Kan hantera Excel.

· Befäst duglighet att arbeta i PRIO.

· Goda kunskaper i engelska (tal/skrift).

Meriterande:

· Har arbetat i RSF/TT.

· Har arbetat i ISUS.

I urvalet kommer stor vikt att läggas på personliga egenskaper. Din personlighet präglas av samarbetsvilja, gott omdöme och prestigelöshet. Som person är du mycket självgående, strukturerad och drivande.

Upplysningar om tjänsten

Den aktuella tjänsten är placerad i OF-2 men stor vikt läggs vid personlig lämplighet och färdigheter inom aktuellt sakområde. Tjänsten har arbetsort Kungsängen. För ytterligare frågor kring befattningen, kontakta: Filip Båverud, chef sektion 4, tel: 08-584 540 00 Facklig representant: OFR/O Johan Hamlin, kan nås genom växel: 08-584 540 00.

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-01.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:
Livgardet är ett av Sveriges största regementen med anor från 1521. Våra blåklädda soldater som bevakar de kungliga slotten är kanske de som syns mest utåt, men vi gör så mycket mer. Vi svarar bland annat för utbildningen av personal som åker på internationella uppdrag samt all militärpolisverksamhet. Inom Livgardet finns säkerhets- och markstridsförband liksom hemvärnssoldater, försvarsmusiker och tjänstehundar. Alla insatser inom Militärregion mitt, som är en av landets fyra militärregioner, leds från Livgardet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 27 mars 2017
  • Plats: Upplands-Bro, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Livgardet (LG) Kungsängen
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-05-01

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan