Logistikofficer till Ledningsregementet i Enköping

Om tjänsten

Sökande enhet
Ledningsregementets (LedR) regementsstab består av ca.50 medarbetare fördelat på 8 avdelningar. Vid Logistikavdelningen, J4, arbetar i dagsläget 8 personer, avdelningen kommer inom kort att växa till 11 medarbetare. J4 ansvarar för logistiktjänsten vid LedR vilket innebär att leda förnödenhetsförsörjningen och den tekniska tjänsten vid förbandet. J4 leder även underhållsplaneringen av fastigheter samt ansvarar för frågor inom områdena miljö och systematiskt brandskydd (SBA) inom regementet och Enköpings Garnison.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Stödja LedR logistikchef vid insatsplanering, mob planering samt framtagande av interna styrdokument.
 • Företräda LedR vid planering och genomförande av större övningar och insatser vad avser förbandslogistik och förnödenhetsförsörjning.
 • Bereda underlag för C LedR vid materiel- och resursprioriteringar.
 • Handlägga och utbilda enheter i logistik och lagerrörelser i system PRIO.
 • Verka som samordnande BVKF föreståndare vid Enköpings Garnison.
 • Stödja LedR logistikchef vid årlig materielinventering.
 • Kontaktytor är LedR enheter och krigsförband, FMLOG samt avdelningar inom Högkvarteret.

Kvalifikationer:

 • Officer eller specialistofficer
 • B-körkort
 • Svensk medborgare
 • Godkänd säkerhets- och registerprövning

Meriterande:
Logistikutbildning samt kunskap i FMAP, system LIFT och PRIO samt ärendehanteringssystemet VIDAR är meriterande.


Personliga egenskaper
För att trivas som logistikofficer vid regementstab/J4 är det viktigt att du är kommunikativ, energisk och trivs med att skapa nya kontaker. Du är en trygg och säkerhetsmedveten person som tycker om att lära andra. Du är ansvarstagande och initiativrik med god förmåga att såväl självständigt som i arbetslaget driva arbetet framåt. Vi förutsätter att du delar Försvarsmaktens värdegrund och synen på allas lika värde. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.


Övrig information
Befattning: Specialistofficer, OR8
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.
Tjänstgöringsgrad: Heltid.
Arbetsort: Enköping.
Beräknat tillträde: Så snart som möjligt.
Lön: efter överenskommelse.

Anställningen medför krigsplacering i LedR depå. Med anställningen följer nationell och internationell arbetsskyldighet.

Försvarsmakten eftersträvar en personalsamansättning som speglar mångfalden i samhället och arbetar aktivt för mångfald och jämställdhet.


Upplysningar om befattningen lämnas av:
C J4, Mj Ivar Fredriksson på telefon 0171- 15 72 01.


Fackliga representanter
SACO: Karin Gällmo
OFR/S: Inge Bäcklin
SEKO: Lars Lindell
ORF/O: Magnus Johansson
Samtliga fackliga representanter nås via växeln: 0171-15 70 00

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-30


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 31 mars 2017
 • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
 • Förband: Ledningsregementet (LedR) Enköping
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2017-04-30

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan