LSS Fljstab söker Stf C A4

Om tjänsten

Ställföreträdande chef A4 militär befattning (OF-3) vid LSS Stab

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som ställföreträdande chef A4 kommer du att tjänstgöra i LSS stab. Tillsammans med C A4 ansvara du för planering och genomförande av logistiksektionens arbete vid flottiljstaben samt ledning av logistikfunktionen vid LSS. Du är beredd överta C A4 uppgifter i dennes frånvaro.

Tjänsten innebär krigsplacering i krigsorganisationen och internationell tjänstgöringsplikt.

Kvalifikationer

Officer OF-3

Goda färdigheter i svenska och engelska

God sammarbetsförmåga

Dokumenterad erfarenhet från arbetsområdet logistik

Tidigare väl vitsordad tjänstgöring i personalledande befattning.

Körkort klass B

Meriterande

Erfarenhet av ledning och genomförande av logistik på flottilj och bataljonsnivå eller motsvarande.

Erfarenhet från flygvapnets bas och strilförband.

Personliga egenskaper

Vi söker en engagerad medarbetare som är villig att lära sig nya saker och vill ta ett stort eget ansvar. Du behöver vara flexibel och öppen för nya idéer och beredd på att arbeta inom ett brett arbetsområde med många bollar i luften. Du skall ha förmåga att kunna arbeta självständigt samt tillsammans med andra och ha goda sociala färdigheter. Du är noggrann och analytisk samt tycker om att lösa problem. Arbetet kan stundtals upplevas som stressigt och ske under press vilket kräver att du är stresstålig och vågar fatta beslut när så krävs.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Arbetsort Uppsala

Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:

C A4 Luftstridsskolan. Mj Peter Johnsson. Ank: 018-19 66 90, mob: 072-969 54 23

Fackliga representanter:

OFR/S Per Gustafson + 46 (0) 702 43 60 88

OFR/O Ärna Peter Oscarson + 46 (0)18 19 63 68

SACO Borka Medjed-Hedlund + 46 (0) 703 36 37 20

SEKO Mari-Ann Larsson + 46 (0)708 27 68 53

Sista datum för ansökan: 2017-04-30


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftstridsskolan är flygvapnets gemensamma kompetenscentrum för utveckling och utbildning.
Vid Luftstridsskolan, LSS finns Utvecklingsenhet Luft som leder utvecklingen av flygstridskrafterna förkrigsförbandens behov. LSS har fyra flygvapengemensamma skolor; Flygskolan, Stridslednings- och luftbevakningsskolan, Flygbefälsskolan, Basbefälsskolan inklusive R 3 utbildning. Luftstridskolan är en flottilj som innehåller krigsförbanden 16:e flygflottiljen med 5. Basenheten samt 161. Stridslednings- och luftbevakningsbataljonen med uppgifter avseende beredskap och insatser inom flygbas och ledning. Luftstridsskolan har verksamhet på åtta orter spridda över hela landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 07 april 2017
  • Plats: Uppsala, Uppsala län, Sverige
  • Förband: Luftstridsskolan (LSS) Uppsala
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-04-30

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan