Chef servicesektion vid Servicecenter Boden

Om tjänsten

Vi söker ny medarbetare till 3. NSE NORD/ Servicecenter Boden vid Försvarsmaktens logistik (FMLOG)
FMLOG (Försvarsmaktens logistik), 3. NSE NORD (Tredje Nationella Stödenheten NORD) söker en chef till servicesektionen vid SeC Boden (Servicecenter Boden). 3. NSE NORD ingår som en av fyra stödenheter inom FMLOG.  Verksamheten har till uppgift att tillhandahålla de förnödenheter och transporter som förbanden behöver för att genomföra utbildning, övning, beredskap och insats. Verksamheten vid SeC Boden består av cirka 60 anställda i Boden och Kiruna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av att leda sektionen och dess personal på 10-12 medarbetare. Rollen innebär att ansvara för planering, ledning och uppföljning av verksamheten vid sektionen. Sektionens verksamhet består av utlämning av personlig utrustning samt vapen och ammunition till förband inom Bodens garnison. Samverkan och koordinering med för sektionen externa aktörer samt att stödja chefen för Servicecentra med att utveckla och avveckla produktion och produktionsresurser inom sektionen är vidare arbetsuppgifter som inbegrips. Arbetet kan medföra tjänstgöring på annan ort såväl nationellt som internationellt.

Kvalifikationer

 • 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdiga
 • Dokumenterad erfarenhet som chef med personalansvar under minst 6 månader
 • Dokumenterad ledarskapsutbildning
 • Dokumenterad erfarenhet inom logistik
 • Körkort klass B
 • Dokumenterad god kunskap i Officepaketet
 • Mycket god förmåga i svenska avseende att uttrycka sig i tal och i skrift

 Meriterande

 • Erfarenhet från Försvarsmakten
 • Utbildad officer eller specialistofficer
 • Genomförd värnplikt/GMU
 • Uppfyller FM baskrav vad gäller fysisk förmåga
 • Erfarenhet av Försvarsmaktens stödsystem SAP/ PRIO och LIFT

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är lyhörd, förändringsbenägen samt har stor social kompetens och servicekänsla. Du är en trygg ledare med stor ansvarskänsla och god samarbetsförmåga. Du har ett flexibelt synsätt och är van att leda verksamheten framåt och även under tidspress. Du är en förebild avseende Försvarsmaktens värderingar öppenhet, resultat och ansvar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och dina personliga egenskaper.

Övrigt
Anställningen är en tillsvidareanställning där provanställning tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse.
Befattningen är civil med placering i Boden.

För mer information om befattningen vänligen kontakta Chefen Servicecenter Boden, Major Ola Hansson på 076-133 51 97.

Fackliga representanter
SEKO-F Jan-Åge Mikalsen 070-218 31 65
OFR/S Per Eriksson 070-594 00 82
OFR/O Robert Wikström 072-577 89 04
SACO Tomas Skarpsvärd 070-574 11 91

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-01 innehållande CV och personligt brev.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 13 april 2017
 • Plats: Boden, Norrbottens län, Sverige
 • Förband: Försvarsmaktens Logistik (FMLOG)
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2017-05-01

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan