12:e motoriserade skyttebataljonen söker en kompanikvartermästare, OR6 till 120kompaniet.

Om tjänsten

12:e motoriserade skyttebataljonen är ett insatsförband specialiserat på strid till fots. Bataljonen ska kunna verka både nationellt och internationellt. Stockholm och den statsmiljö som finns där präglar inriktningen för förbandets träning. 12:e motoriserade skyttebataljonen är ett av Försvarsmaktens nyuppsatta krigsförband och har sin grund i tidigare Gardesbataljonen vid Livgardet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter Kompanikvartermästaren ingår i kompaniets chefsgrupp och leder och följer upp funktioner vid kompaniet vid insats samt stödjer chefen med underlag för stridsvärdesrapportering, personalläget och förnödenhetsläget. Kvartermästaren ansvarar för materiel-, fordontjänsten, det med stöd av tekniskchef. Kvartermästaren ansvarar för kompaniets lokaler, förläggning/omklädningsrum, förvaringsutrymmen och fordonsuppställningsplatser.

 Kvalifikationer

- Specialistofficersexamen eller officersexamen. - Godkända fystester enligt FM FysS.

 Meriterande

- Tjänstgjort som kompanikvartermästare.

- Genomförd SOU alt. OP med logistikinriktning.

- Genomförd kurs Logistik grunder kompani och Logistik insatsplutonchef.

- Erfarenhet av logistikledning vid insats.

- Utbildning i system LIFT.

- C-körkort

- Genomfört Grundkurs säkerhetstjänst.

Personliga egenskaper

Vi ser att du är noggrann, strukturerad och kan arbeta självständigt. Det är viktigt att du fungerar väl under tidspress och att du har god samarbets-, problemlösnings- och organisationsförmåga. Mycket god förmåga att kommunicera externt och samordna flera olika verksamheter. Särskild stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av: För mer information om tjänsten kontakta Kn Jamal Skoog, kompanichef på 120 kompaniet. Nås via växeln: 08-584 540 00

Tillträde Anställningen är tillsvidare med tillträde omgående.

Övriga upplysningar Lön: Individuell lönesättning inom FM lönestruktur.

Sista ansökningsdatum är: 2017-06-01. Till ansökan skall CV, personligt brev och minst två referenser bifogas. Intervjuer och tester kommer att genomföras löpande.

Fackliga representanter: OFR/O Livgardet Johan Hamlin, SEKO Thomas Klasson, SACO Catarina Malmrot; OFR/S Försvarsförbundet Madeleine Daleo samtliga nås via växeln: 08-584 540 00

Välkommen med din ansökan!


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:
Livgardet är ett av Sveriges största regementen med anor från 1521. Våra blåklädda soldater som bevakar de kungliga slotten är kanske de som syns mest utåt, men vi gör så mycket mer. Vi svarar bland annat för utbildningen av personal som åker på internationella uppdrag samt all militärpolisverksamhet. Inom Livgardet finns säkerhets- och markstridsförband liksom hemvärnssoldater, försvarsmusiker och tjänstehundar. Alla insatser inom Militärregion mitt, som är en av landets fyra militärregioner, leds från Livgardet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 18 april 2017
  • Plats: Upplands-Bro, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Livgardet (LG) Kungsängen
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-06-01

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan