Logistikofficer till Elfsborgsgruppen

Om tjänsten

Logistikofficer

Enheten
Elfsborgsgruppen är en utbildningsgrupp som ingår i Försvarsmedicincentrum. Elfsborgsgruppen ansvarar för utbildning av 41-, 42-, 43- och 44:e hemvärnsbataljonerna. Vi är idag drygt tjugo anställda och du kommer arbeta i en avdelning på cirka tio personer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I befattningen som logistikofficer kommer du i stor utsträckning ansvara för logistiken mot en av hemvärnsbataljonerna vilket bland annat innebär ansvar för planeringen av logistiken inför större övningar samt ansvar för materielplanering, inventering och övrig materielhantering mot hemvärnsbataljonen.

I arbetet inför och under övningarna ingår du i ett team som även består av en utbildningsofficer och en hemvärnshandläggare.

Kvalifikationer
Yrkesofficer.
God förmåga inom logistikområdet på kompani- och bataljonsnivå.
God pedagogisk förmåga och vilja att undervisa andra.
Körkort är ett krav, förarbevis på Tgb 20/Bv 206 och lastbil är meriterande.

Personliga egenskaper
I befattningen ingår mycket arbete tillsammans med hemvärnspersonal ur hemvärnsbataljonen vilket ställer höga krav på social kompetens och förståelse för frivilligverksamheten

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av Hanseman Samuelsson på 0709-60 29 19 alternativt hanseman.samuelsson@mil.se

Facklig representant är Sperling Blackenfelt som nås på 0709-60 29 72 alt 031-69 29 72.

Övrigt
Befattningen är en OR7.
Detta är en tillsvidareanställning.
Arbetsort: Göteborg.
Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse.
Tjänstgöringsgrad: Heltid


Välkommen med din ansökan
senast 2017-05-15. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmedicincentrum är ett utbildnings- och kompetenscentrum för försvarsmedicinska frågor beläget i Göteborg. Vid centrumet finns kvalificerad hälso- och sjukvårdspersonal som läkare, veterinärer, sjuksköterskor med mera. Här finns officerare, reservofficerare, civil personal och rekryter. Försvarsmedicincentrum ingår som en del i Göteborgs Garnison.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 19 april 2017
  • Plats: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Försvarsmedicincentrum (FömedC) Göteborg
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-05-19

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan