Lärare EOD

Om tjänsten

Totalförsvarets ammunitions och utbildningscentrum söker lärare till EOD avdelningen

EOD avdelningen ansvarar bl a för fördjupningskurser inom IEDD, både för officerare och andra totalförsvarskunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter för Lärare EOD är att vara utbildare inom IEDD samt förbereda och deltaga i validering av EOD grupper för insats.

Generella krav för anställning

 • B-körkort
 • Officersexamen
 • Utbildning inom ammunitions- och minröjning, röjledare CMD och IEDD

Meriterande kvalifikationer

 • Erfarenhet från internationell tjänstgöring som röjledare CMD och IEDD
 • Erfarenhet som gruppchef inom CMD och IEDD
 • Erfarenhet som utbildare inom IEDD

Anställningsform

Anställning: tillsvidare
Befattningsnivå: OR 6/7
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Arbetsort: Eksjö

Upplysningar om befattningen

För frågor ang befattningen hänvisas till Chef Utbildningsenheten, kk Fredrik Peedu (0381-189 60). För frågor om anställningsförhållanden och rekryteringsprocessen hänvisas till HR-chef Frida Berglund (0381-186 26)

Tillträde:

2017-08-01

Ansökningsperiod:

Sista ansökningsdatum är 2017-05-01

Fackliga företrädare:

OFR/S: Carola Blomdahl 0381-186 00

SACO: Marie-Louise Johansson 0381-186 08

SEKO: Helena Skoglund 0381-180 70

Officersförbundet: Clas-Inge Karlsson 0381-185 99.

Välkommen med din ansökan!


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Totalförsvarets ammunitions- och minröjningscentrum SWEDEC (Swedish EOD and Demining Centre) är Sveriges kompetenscentrum för nationella och internationella uppgifter till lands inom ammunitions- och minröjning både inom militär och humanitär verksamhet, med fokus på utbildning, utveckling och operativt stöd. SWEDEC bidrar till ökad säkerhet och effektivitet genom att med hög kvalitet leverera korrekt information och utbildning. SWEDEC ger såväl teknisk som operativt stöd inom ammunitions- och minröjningsområdet. Personalens spetskompetens kompletteras av samarbete med internationella experter och humanitära organisationer.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra
balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 21 april 2017
 • Plats: Eksjö, Jönköpings län, Sverige
 • Förband: Totalförsv. am. och minröjcentrum ( SWEDEC) Eksjö
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2017-05-01

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan