4.sjöstridsflottiljen söker Ekonomichef

Om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

Du kommer under sektionschefen leda flottiljens ekonomiarbete med stöd av ekonomihandläggare.

Arbetet är till del självständigt där du handlägger och driver ärenden samt aktivt deltar i utvecklings och förändringsarbete inom N8/ekonomi.

I arbetsuppgifterna ingår att arbeta på kort och lång sikt med arbetsgivare / ekonomiskt perspektiv.

Du genomför även utbildningsinsatser i både små och stora grupper. Arbetet medför en del tjänsteresor.

Kvalifikationer;

Högskoleexamen inom ekonomiområdet eller motsvarande utbildning, alternativt motsvarande kunskaper förvärvade genom lång

arbetslivserfarenhet inom området.

Att professionellt behärska flertalet av arbetsuppgifterna inom ekonomiområdet som t.ex budgetering, uppföljning och redovisning.

God färdighet i användning av Office-paketet och PRIO/SAP.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet från ekonomiarbete inom Försvarsmakten. Du ska ha förmåga att leda arbete och att

jobba såväl i grupp som självständigt. En förutsättning för att klara av arbetsuppgifterna på ett bra sätt är att du är strukturerad,

metodisk, drivande och ordningsam.

Tillträde m.m

Anställningen är en tillsvidareanställning. Tillträde från 2017-09-01 eller enligt överenskommelse.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning.

Anställning i Försvarsmakten innebär även skyldighet att tjänstgöra i verksamhet utomlands.

Upplysningar;

Upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschefen N8, Mikael Karlsson, tfn:070 583 08 09.

Facklig företrädare;

OFR/O Tomas Pettersson, OFR/S Björn Engren.

Sista ansökningsdag är 2017-05-31, ansökningshandlingar återsänds ej.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Fjärde sjöstridsflottiljen är ett insatsförband i den svenska marinen. Flottiljens ledningsstab, sju fartyg och röjdykardivision på västkusten utbildar och tränar sjömän och officerare för beredskap att genomföra insatser, både nationellt och internationellt. Flottiljen har förmåga att kontrollera havsområden, sjövägar och sjöfart, göra insatser mot yt-, luft- och undervattensmål, samt röja minor i hamnområden, kustnära farvatten och på öppet hav.
Fjärde sjöstridsflottiljen bidrar också löpande med personal till internationella insatser, bland annat i Afghanistan – långt från kust och hav.
Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 21 april 2017
  • Plats: Haninge, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Fjärde sjöstridsflottiljen Berga/Muskö
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-05-31

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan