Logistikofficer OR8 till Militärhögskolan Karlberg

Om tjänsten


På MHS K genomförs grundläggande officersutbildning. På Karlberg finns även Försvarsmaktens gemensamma enhet för managementutbildning (ManE), Försvarsmaktens utbildningsenhet (FMUE), Försvarsmaktens enhet för idrott och friskvård (FMIF) samt Lokalplaneringsenhet MITT (LplE M).
 
MHS Karlberg stab har som huvuduppgift att stödja chefen MHS Karlberg i dennes ledning och samordning av MHS Karlberg uppdrag och resurser.

Staben arbetsleds av stabschefen. I staben ingår sektionerna J1 (HR-tjänst, idrott och friskvård), J2 (säkerhetstjänst och telekommunikationer), J3, 5, 8 (uppdrag, planering, uppföljning), J4 (logistik, teknisktjänst, materiel och förnödenhet), J6 (sambands- och IT-tjänst) och J9 (press- och informationstjänst).

Som logistikofficer ingår du i sektionen J4 tillsammans med teknisk chef som är tillika chef J4. J4 leder och utvecklar logistiken inom MHS Karlberg samt ansvarar för att skolan får den logistik och materiel som krävs för ställda uppdrag. J4 ansvarar också för att materielens underhåll och befintlighet vid skolan genom uppföljning i LIFT/PRIO och regelbundna möten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Ansvara för materielplanering, materiel- och förnödenhetsförsörjning samt inventering på MHS K.
Ansvara för MHS K logistikdelar i PRIO.
Företräda C MHS K i uppföljnings och planeringsmöten med FMLOG, FSV/FMV (verksamhetsöverenskommelsen).
Stödja C J4 med planering, uppföljning och genomförande av teknisk tjänst.
Ansvara tillsammans med C J4 för budgetering, uppföljning och rapportering av enhetens ekonomi.
Ansvara för övrigt förekommande stabsarbete och utredningar på uppdrag av stabschefen.

Kvalifikationer
•Utbildad inom logistikområdet och med praktisk erfarenhet från någon logistikfunktion.
•Specialistofficer i nivå OR 8.

Meriterande
•Erfarenhet från logistikfunktion med arbetsuppgifter i LIFT/PRIO.
•Goda kunskaper i Microsoft Office samt EMILIA.

Personliga egenskaper
Vi söker Dig som är kommunikativ och utåtriktad samt har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har en god social- och samarbetsförmåga. Du är driven och kan växla mellan olika arbetsuppgifter, är ansvarsfull och noggrann. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tillträde snarast efter överenskommelse.
Arbetsort: Stockholm

Upplysningar kring befattningen lämnas av C J4, Kn Stefan Gustafsson, tel 08-514 398 93.

Fackliga företrädare
Kenneth Yttergren OF Karlberg, tel. 070-850 14 12.
Maria Back-Nilsson SACO, tel. 08-514 397 43.
Stefan Ragnebrink Försvarsförbundet, tel. 08-514 398 27.
Christer Norman SEKO försvar, tel. 08-514 398 11.

Välkommen med din ansökan senast 2017-06-02. Din ansökan skall innehålla ett personligt brev med motivering och ett CV.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Vid Militärhögskolan Karlberg genomförs den grundläggande treåriga officersutbildningen tillsammans med Försvarshögskolan. Vid skolan finns dessutom Managementenheten, Försvarsmaktens utbildningsenhet, Försvarsmaktens enhet för idrott och friskvård, Lokalplaneringsenhet Mitt och Skolenheten.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 27 april 2017
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Militärhögskolan-Karlberg (MHS-K) Stockholm
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-06-02

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan