31.Bataljon Söker Personaladministratör

Om tjänsten

31. Bataljon är en manöverbataljon, tränad för olika typer av operationer. Kombinationen av hög personell standard, hög rörlighet, utbudet av vapensystem tillsammans med den krävande utbildningen innebär att förbandet utgör en viktig resurs i såväl brigadsystemet som på den internationella arenan.

Du kommer ingå i personalsektionen vid 31.bataljon som består av personalchef, personalgeneralist och personaladministratör.

Vi söker nu en lagspelare som brinner för administration, är välorganiserad och har en god förmåga att prioriera det dagliga arbetet. Vidare är du även utåtriktad och kan självständigt ta dig an uppkomna uppgifter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att stötta chefer i personaladministration exempelvis vid rekrytering, anställning, avslut och tidsredovisning. I din roll som personaladministratör kommer du ansvara för arbetet runt arkivering, bemanningslistor och skiftplanering. I uppdraget kommer du även dra rapporter och presentera statistik kopplat till personal.

Kvalifikationskrav

-  Genomförd militär utbildning; värnplikt, GMU eller motsv.

-  Svensk medborgare.

-  God vana av att arbeta i Microsoft Excel.

Meriterande kvalifikationer

-  Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med administration.

-  Goda kunskaper i Microsoft Office.

-  Goda kunskaper att uttrycka sig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

-  Erfarenhet av att arbeta i försvarsmaktens stödsystem, exempelvis PRIO, VIDAR och EMILIA.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet såsom mycket god samarbetsförmåga samt ett flexibelt och självgående arbetssätt.

Tjänsten inleds med en provanställning om 6 månader som därefter övergår i en tidsbegränsad anställning om 8 år.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Emma Svensson, S1 vxl. 0505 45 10 00


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 08 maj 2017
  • Plats: Karlsborg, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Livregementets husarer (K 3) Karlsborg
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-06-04

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan