HR-generalist

Om tjänsten


Vi söker nu en HR-generalist för en tidsbegränsad placering t o m 2019-05-31.

Befattningen är placerad vid Stabsenheten. Stabsenheten stödjer och skapar förutsättningar för chefen FMUndSäkC och centrumet i övrigt att planera, genomföra och följa upp dess verksamhet. Förutom stödfunktioner som HR-, Säk-, Ek-, IT-, Komm-, Prod- och Logistikfunktioner finns även vaktmästar- och sekreterarstöd.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som HR-generalist är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ge konsultativt stöd till chefer och medarbetare inom HR-området, utifrån fastställda policies, riktlinjer, lagar och avtal med i huvudsak operativt fokus. I dina arbetsuppgifter ingår att handlägga ärenden rörande personaltjänst, lönesättning, lönerevision och samverkan samt löpande arbete inom personalekonomi. Du kommer vara sekreterare i samverkansorgan såsom lokal personalförsörjningsnämnd, samverkansmöten och arbetsmiljökommitté. Du förväntas arbeta aktivt med att utveckla arbetssätt inom HR-funktionen.

Kvalifikationer
Du har akademisk examen inom HR-området alternativt likvärdig eftergymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper inhämtade genom arbetslivserfarenhet. Du skall ha mycket goda IT-kunskaper samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Du innehar B-körkort.

Meriterande
Det är meriterande om du har flerårig erfarenhet av brett HR-arbete i en konsultativ roll, gärna från större organisationer. Goda kunskaper i PRIO (SAP) samt excel är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en lojal medarbetare, har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Förtroende är mycket viktigt eftersom du kommer att ha ett stort eget ansvar för att lösa tilldelade uppgifter. Du är driven och verkar för utveckling och förbättring. Du skall vara stresstålig, flexibel och öppen för snabba förändringar och omprioriteringar. Arbetet kräver att du är kommunikativ, lyhörd och har hög integritet.  Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningsform: Tidsbegränsad, vikariat
Arbetsort: Uppsala
Beräknat startdatum/tillträde: 2017-08-15
Befattningsnivå: Civil

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av Jeanette Borén, chef HR, 018-19 65 03

Fackliga representanter
Officersförbundet: Peter Oscarson, tel 018-19 63 68
Försvarsförbundet: Per Gustafson, tel 018-19 67 81
SEKO: Mari-Ann Larsson, 018-19 67 76

Välkommen med din ansökan senast 2017-06-11. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens underrättelse- och säkerhetscentrum, FMUndSäkC, är ett centrum för utbildning och utveckling inom Försvarsmaktens nationella och internationella underrättelse- och säkerhetstjänst. Centrumet är försvarsmaktsgemensamt och upprättades 1998 då flygvapnets och arméns underrättelseskolor samt Försvarets tolkskola sammanfördes till Uppsala garnison.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 11 maj 2017
  • Plats: Uppsala, Uppsala län, Sverige
  • Förband: FM Underrättelse- och säkerhetscentrum Uppsala
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-06-11

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan