Handläggare försörjning med inriktning fordonsförsörjning

Om tjänsten


FMLOG (Försvarsmaktens logistik) 2.NSE Syd söker en medarbetare som vill ta sig an att driva och utveckla enhetens fordonsförsörjningsprocess. 2.NSE Syd som är en av fyra NSE i FMLOG vars uppgift är att stödja Försvarsmaktens insatser med logistik längs hela beredskapsstegen fred-kris-krig, nationellt såväl som internationellt. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga uppgifter är att samordna och handlägga fordonsförsörjningen inom enheten.  Utöver detta så är uppgifterna varierande över tiden med hantering av exempelvis gods-, transporttjänst, farligt gods samt hantering av skadeanmälningar fordon. I tjänsten ingår även att hantera enhetens förarkompetenser samt att utbilda personal så att rätt kompetens erhålls. Du ska självklart även medverka i övriga verksamheter och funktioner inom ledningsavdelningen.

Kvalifikationer

 • Godkänd gymnasial utbildning
 • Dokumenterad god datorkunskap med erfarenhet av FM stödsystem LIFT/PRIO (SAP)
 • Stor vana av administration
 • B-körkort

Meriterande

 • Kunskap och erfarenhet av projektledning/ledning av arbetsgrupper
 • Erfarenhet av Försvarsmaktens organisation och verksamhet
 • Utbildning och erfarenhet inom logistikområdet
 • God pedagogisk förmåga
 • Motor-, trafikinspektör

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har stor social kompetens, god samarbets- och kontaktförmåga och servicekänsla. Du har lätt för att ta kontakt med människor och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en god lagkamrat samtidigt som du gärna tar initiativ och eget ansvar. Du är inte främmande för att arbeta självständigt och är lojal, flexibel, noggrann och ordningssam som person. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningen är en civil tillsvidareanställning med förbehållen 6 månaders provanställning
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Placeringsort är Karlskrona
Resor i tjänsten förekommer med kortare eller längre tjänstgöring på annan ort, inrikes och utrikes. Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk i ansökan

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta chef genomförandesektionen vid 2.NSE Syd, mj Richard Ottosson, 070-674 19 21

Fackliga företrädare
SACO Birgitta Strauss
OFR/S Jörgen Svensson
SEKO Jörgen Stehn
OFR/O Per Jespersson
Samtliga nås via Försvarsmaktens växel: 08-51439000

Välkommen med din ansökan senast 2017-06-06. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 18 maj 2017
 • Plats: Karlskrona, Blekinge län, Sverige
 • Förband: Försvarsmaktens Logistik (FMLOG)
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2017-06-06

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan