P 4 söker två utbildningsofficerare till Bohusdalgruppen, Skredsvik

Om tjänsten

Vid Skaraborgs regemente (P 4) finns två utbildningsgrupper, Skaraborgsgruppen och Bohusdalgruppen. Deras uppgift är att stödja hemvärnsförbanden inom sitt respektive område med resurser för utbildning och administration. De stödjer också de frivilliga försvarsorganisationerna.


Som utbildningsofficer vid Bohusdalgruppen ansvarar Du för planering, genomförande ovh utvärdering av utbildning, träning och övning av hemvärnsförband. Tillsammans med övriga utbildningsofficerare ansvarar Du för att utveckla såväl hela förband som specialfunktioner; t ex sjukvård, samband, hundtjänst, skarpskyttar, understödsvapen, fordonsförare, försörjning, militärmusik samt båt- och flygtjänst. Bohusdalgruppen samverkar också med frivilliga försvarsorganisationer och stödjer bl a deras ungdomsverksamhet. Vi samverkar med hemvärnet i Norge där vi har gemensam verksamhet och övningar. Vi ser positivt på utbildningsofficerare med varierande kompetenser. Kvälls- och helgtjänstgöring samt resor förekommer.

Krav
Officer (OF eller OR)
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av att arbeta med frivilligorganisationer och ungdomsverksamhet
Erfarenhet av stabstjänst på bataljonsnivå eller högre
Teknisk kompetens
C-körkort
Militära förarbevis

Som person är Du kommunikativ med god smarbetsförmåga samt har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Arbetet kräver stor förmåga att enskilt planera och genomföra verksamhet i samverkan med förbandets personal varför Du förväntas vara ansvarstagande och ha god analytisk förmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Övrigt: Anställningen är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Arbetsorten är Skredsvik.

Ansökan och urvalsprocessen:
Till ansökan bifogas (i PDF-format) CV med referenser och personligt brev. Urval sker löpande och vi kallar lämpliga kandidater innan ansökningstiden löpt ut.

Kontakt: Har du frågor om befattningen är du välkommen att kontakta chefen för Bohusdalgruppen Dan Hagman (tel 0500-46 50 00 växel) eller Rober Jarl på tel 0708-500795.

Fackliga representanter: Försvarsförbundet Bengt Lindlöf, Officersförbundet Klas Ahlqvist, SEKO Lola Ahlgren (tel 0500-46 50 00 växel)

Sista datum för ansökan: 2017-07-31


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs regemente, P 4, är en arbetsgivare som tar ansvar för sina anställda genom att samarbeta med arbetsgivare och högskolor i vår närhet. Genom Försvarsmaktsråd Skaraborg skapar vi förutsättningar för våra anställda att kunna växla mellan oss och andra arbetsgivare. Regementet utbildar förband inom markstrid med många olika kompetenser där stridsfordon 90 och stridsvagn 122 är tunga inslag. Skaraborgs regemente tränar och utbildar två mekaniserade bataljoner, en för heltidstjänstgöring och en för tidvis tjänstgöring, två stridsvagnskompanier, ett tungt transportkompani samt tre hemvärnsbataljoner. Regementet ansvarar också för andra brigadstaben och staben för Militärregion Väst.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 22 maj 2017
  • Plats: Uddevalla, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Skaraborgs regemente (P 4) Skövde
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-07-31

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan