Handläggare marknadsanalys

Om tjänsten

Officer, major (OF3) eller förtidsavgången officer med civil erfarenhet inom marknadsanalys sökes till Högkvarterets utbildningsavdelning. Utbildningsavdelningen leder och samordnar bl.a. Försvarsmaktens rekrytering.

Som handläggare för marknadsanalys har du som huvuduppgift att vara resurs i ärenden som har att göra med marknads- och målgruppsundersökningar för rekrytering och personalrörlighet.

Du arbetar med andra analytiker med kvalitativa och kvantitativa undersökningar och i förekommande fall med långsiktiga studier. Utöver huvudarbetsområdet är du också en stabsresurs för övriga aktuella ärenden.

Då mycket av arbetet handlar om militär grundrekrytering och införande av plikt, är det meriterande om du har erfarenheter av att jobba med militär grundutbildning, rekryter eller värnplikt.

Du samarbetar nära med analytiker och marknadsansvariga inom rekrytering vid högkvarteret och med förband.

På utbildningsavdelning är vi drygt 40 personer, män och kvinnor, militärer och civila, med hög utbildningsnivå och stort driv.

Våra ansvarsområden rör allt från utbildning, rekrytering, personalhantering och bemanning, nationell- och internationell

övningsverksamhet samt ceremoniell verksamhet & traditioner. På vår arbetsplats är stämningen god och vi respekterar varandras olikheter. Avdelningens ledord är: Förtroende, Framförhållning och Flexibilitet. Vi är ett professionellt arbetslag som gärna ser dig med intresse för Försvarsmaktens rekryteringsverksamhet som vår nya medarbetare.

Krav för befattningen:

Väl kunna uttrycka sig i skrift och tal, både svenska och engelska.

Kunna arbeta självständigt med långsiktiga mål.

God förmåga att samarbeta med andra.

Förmåga till stort personligt ansvar med möjlighet att kunna tempoväxla utan längre förvarning.

Befattningens arbetsuppgifter:

Vara en resurs i marknads- och målgruppsundersökningar gynnande rekrytering och personalrörlighet för hela staben.

Arbeta med andra analytiker med kvalitativa och kvantitativa undersökningar och i förekommande fall med långsiktiga studier.

Ha god kännedom om militär grundläggande utbildning.

Ha förståelse eller intresse för drivkrafter hos målgruppen.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta:

Ställföreträdande chef för utbildningsavdelningen Peter Tagesson, 073-801 90 14

Tjänsteförrättande chef för rekryteringssektionen Caroline Nilsson, 072-396 95 83

Fackliga kontaktpersoner Högkvarteret
OFR/O HKV Arne Nilsson
OFR/S HKV Pia Almström
SACO HKV Camilla Robertsson
SEKO HKV Hans Monthan
samtliga nås på telefon 08-788 75 00

 

Välkommen med din ansökan senast 2017-07-21.

Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

I Högkvarteret finns överbefälhavaren (ÖB) och generaldirektören (GD), vilka för närvarande har ungefär 1 000 medarbetare – både officerare och civila experter. Högkvarteret (HKV) utgörs av ledningsstaben, produktionsledningen, insatsledningen, militära underrättelse- och säkerhetstjänsten, juridiska staben, personalstaben och informationsstaben.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 20 juni 2017
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Högkvarteret (HKV) Stockholm
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-08-20

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan