132.Telekrigkompaniet söker logistikassistent

Om tjänsten

132. Telekrigkompaniet är ett insatsförband som opererar på det elektroniska slagfältet både nationellt och internationellt. Som logistikassistent kommer du att bidra i arbetet med att föra kompaniet i rätt riktning. Vi söker därför dig som vill vara delaktig i, samt stödja kompaniledningen i dess arbete.

Dina uppgifter kommer dels bestå av att arbeta med, och ansvara för materiel vilket omfattar olika tekniska system och fordon. Dels kommer tjänsten att innebära arbete med logistik och administration.

Du bör upprätthålla din soldatkompetens genom att delta vid plutonsövningar, skjutningar eller utbildningar. Du ska dessutom ha en positiv inställning till fysisk aktivitet.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med möjlighet till stor självständighet. Du tar del av kompaniledningens planeringsarbeten och vi kräver därför att du har en hög personlig integritet och god säkerhetsmedvetenhet.

Formella krav

Svenskt medborgarskap
Svensk militär grundutbildning, alternativt genomförd GMU med godkänt betyg.
B-körkort
Medicinska krav uppfyllda efter obligatorisk läkarundersökning.
Godkänd säkerhetsprövning (för vissa befattningar krävs utökad säkerhetsprövning)

Meriterande kvalifikationer
Erfarenhet av tross tjänst
C-kort
Förarbevis; tunglastbil, pansarterrängbil 203, terrängbil 16
God datorvana
LIFT-utbildning

Personliga egenskaper

Du behöver vara noggrann, pålitlig och ha god initiativförmåga, även när tempot är högt. Du måste självständigt kunna driva och slutföra arbetsuppgifter mot angiven tidsgräns, men också vara bra på att samarbeta

Anställningsform

Tjänsten är en visstidsanställning inom ramen för GSS avtalet (upp till 12 år). Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Befattningen är en OR1-3 befattning.

Tillträde
Snarast efter överenskommelse.

Sista ansökningsdatum

 2017-09-30

Kontaktperson

För upplysningar om tjänsten och rekryteringsprocessen kontaktar du Kn Michael Carlsson, Personalchef 13.Telekrigbataljonen, tfn: 0171-157508.

Fackliga kontaktpersoner

OF  Magnus Johansson

SACO Carl-Johan Pettersson

OFR/S Inge Bäcklin

SEKO Lars Lindell

Samtliga nås på tfn nr: 0171-157000


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 12 juni 2017
  • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
  • Förband: Ledningsregementet (LedR) Enköping
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-09-30

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan