Ställförträdande chef A4 till Skaraborgs flygflottilj

Om tjänsten


Vi söker dig som vill vara ställföreträdande chef till Skaraborgs flygflottiljs logistikavdelning (A4). Logistikavdelningen stödjer flottiljledningen att utveckla ett av Flygvapnets krigsförband.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som ställföreträdande chef stödjer du avdelningschefen och övriga avdelningsmedlemmar i deras verksamheter. Huvudsakliga arbetsuppgifter är samordning av verksamhet och personal inom avdelningen.

 Kvalifikationer

 • Erfarenhet av arbete som verksamhet och personalplanerare.
 • Relevanta yrkeskvalifikationer i administration
 • Mycket god kunskap i Office-paketets alla delar
 • Goda kunskaper i att kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.
 • Körkort B
 • Logistikutbildad/Förnödenhetsförsörjning

Meriterande

 • Prognos mot högre nivå
 • Språkkunskaper utöver svenska och engelska
 • Kunskap om Försvarsmaktens administrativa stödsystem, t.ex. SAP och Vidar

Personliga egenskaper
Som person är du drivande, initiativtagande, organiserad och strukturerad i ditt arbete. Du ser och upptäcker saker som behöver åtgärdas innan någon annan sett det. Du är lyhörd, flexibel och har kommunikativ kompetens. Du har lätt för att samarbeta effektivt med andra inom flottiljen och externt då du som Stf C A4 är en viktig representant för förbandsledningen. För att trivas i rollen är du social, har ett gott bemötande, hög servicekänsla och stor integritet i ditt stöd till förbandsledningen. Vid urval kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper.

Övrigt
Tjänsten är en miltär befattning nivå 3, behäftad med fysiska krav och är en tillsvidareanställning som inleds med sex (6) månaders provanställning med tillträde snarast.
Arbetsorten är Såtenäs.

Förfrågningar om befattningen kan göras till överstelöjtnant Håkan Johansson, Chef A4, telefon 0510-47 73 09 och major Jan-Ola Malmgren, telefon 0510- 47 74 72

Fackliga representanter
Officersförbundet OFR/O, Jan-Ola Malmgren tfn 0708-873749
SACO, Hanna Ström, tfn 0510 – 47 72 78
Försvarsförbundet OFR/S, Annika Nilsson tfn 0510 – 47 71 14
SEKO, Magnus Krantz, tfn 0510 – 47 76 96

Välkommen med din ansökan senast 2017-07-02. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs flygflottilj, F 7, är ett krigsförband både vad gäller JAS 39 Gripen och transport- och specialflyg. På förbandet utbildas alla svenska Gripenpiloter samt även utländska piloter och tekniker från länder som köpt Gripen. Vi genomför nationella och internationella insatser med transport- och specialflyg (radar- och signalspaning samt statsflyget) och ansvarar också för Gripensupporten i Thailand samt för den svenska personalen vid det internationella transportflygsamarbetet Heavy Airlift Wing i Ungern.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 19 juni 2017
 • Plats: Såtenäs, Västra Götalands län, Sverige
 • Förband: Skaraborgs flygflottilj (F 7) Såtenäs
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2017-07-02

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan