Mekaniker GSS/K

Om tjänsten


Försvarsmakten söker GSS/K personal till trosspluton vid 111. Ledningsplatskompaniet.

Ledningskompaniet ansvarar för att upprätta ledningsplatser för brigadstab eller motsvarande inom och utom landet, och ansluta dessa till förekommande ledningsstöd- och sambandssystem.

Trossplutonens består av driftunderhållstroppen, reparationsgruppen, sjukvårdsgruppen, ordonnansgruppen och kokgruppen. Plutonens huvuduppgift är att förse kompaniet och brigadstaben men förläggning, hygienutrymmen, vatten, drivmedel, reparationer av bla fordon, sjukvårdstjänst och mat från kokgruppen m.m.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som mekaniker ingår du i reparationsgruppen men huvuduppgift att bedriva förebyggande och avhjälpande underhåll på kompaniets materiel. Du understödjer också plutonen med lösandet av övriga uppgifter. Som mekaniker behöver du kunna ta egna initiativ, arbeta självständigt och i grupp.

Kvalifikationer
•Svensk militär grundutbildning, alternativt genomförd GMU med godkänt betyg.
•Medicinska krav uppfyllda efter obligatorisk läkarundersökning.

Meriterande
•Tjänstgöring i utlandsstyrkan.
•Svensk militär grundutbildning på trosspluton.
•Tjänst i NBG på trosspluton.
•B-körkort.
•God teknisk förmåga.
•Goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och engelska.
•Militärt förarbevis.

Personliga egenskaper
Du bör vara strukturerad och stresstålig, samt ha en god social och kreativ förmåga. Du skall tycka om att arbeta i grupp samt ha lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar. Du bör dessutom ha en positiv inställning till fysisk träning då tjänsten förutsätter en god grundkondition över tid. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsten är en visstidsanställning inom ramen för GSS avtalet. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Lön: Grundlön mellan 18000-19000 + rörligt tillägg.
Tillträde: 2017-09-04.
I samband med uttagning kommer de kallade att genomgå anställningsintervju, säkerhetsprövning, fysiska tester och läkarundersökning.

För upplysningar kring befattning kontaktar du
viktor.erkki@mil.se

Facklig representant
Magnus Johansson, OFR/O, 070-359 82 50

Välkommen med din ansökan senast 2017-07-15


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 15 juni 2017
  • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
  • Förband: Ledningsregementet (LedR) Enköping
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-07-15

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan