Stf Avdelningschef JSS

Om tjänsten


4. NSE MITT består förutom av Ledningsavdelningen med Stödsektion, Genomförandesektion och Teknikledning av, ServiceCenter (SeC) Kungsängen, SeC Enköping, SeC Uppsala, SeC Stockholm, SeC Berga, SeC Gotland och Joint Service Support (JSS). Totalt arbetar ca 280 personer i 4. NSE MITT, varav 36 vid JSS.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Stf C JSS kommer du att tillsammans med C JSS ansvar för planering och genomförande av JSS arbete. Du kommer självständigt bereda uppgifter samt tillse att verksamheten genomförs enligt anvisningar, instruktioner, lagar, förordningar. Stf C har egna uppgifter/ansvarsområden förutom uppgiften som Stf C såsom att bereda, planera samt genomföra förekommande stabsuppgifter. Du är beredd att överta C JSS uppgifter i dennes frånvaro.

Tjänsten ställer höga krav på självständighet och förmåga att ta ansvar

Kvalifikationer
Vi söker en OF alt OR med dokumenterad bred erfarenhet av logistik. Du skall ha genomförd utlandstjänst med fördel inom logistikbefattning.
Du skall ha tidigare väl vitsordad tjänstgöring i personalledande befattning.
Du behärskar såväl svenska som engelska språket i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.

Meriterande
Genomfört stöd till internationella insatser, genomfört internationella övningar samt tjänstgöring i stab.
Andra språkkunskaper är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har stor social kompetens, servicekänsla, är noggrann och flexibel. Du har lätt för att ta kontakt med människor och har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en god lagkamrat samtidigt som du gärna tar initiativ och eget ansvar i chefsrollen. Du tränar regelbundet och har en god hälsa i syfte att klara kraven för att arbeta i insatsmiljön. Du trivs med ett jobba självständigt och i grupp, där du är drivande och söker lösningar på de problem som uppkommer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Arbetsort: Uppsala.
Arbetet innebär resor i tjänsten.
Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare, från 170901 alternativt enligt överenskommelse.
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk i ansökan.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta:
C JSS Lennart Eriksson, 0703-19 75 16
Stf C JSS Roland Truedsson, 0705-085737

Fackliga kontaktpersoner
OFR/O, Torbjörn Bäckman, 070-695 30 22
OFR/S, Krister Bergman, 076-627 50 57
SACO, Christina Carlsson, 070-530 36 69
SEKO, Erik Todic 070-378 01 23

Välkommen med din ansökan senast 2017-07-16. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 16 juni 2017
  • Plats: Uppsala, Uppsala län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik (FMLOG)
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-07-16

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan