Stf C Bevakningssektionen

Om tjänsten

Försvarsmakten söker ställföreträdande chef till bevakningssektionen Försvarsmedicincentrum (FömedC) i Göteborg

Tillsvidare anställning omfattning 100%.

 

Försvarsmedicincentrum är ett utbildnings- och kompetenscentrum för försvarsmedicinska frågor beläget i Göteborg. Vid centrumet finns kvalificerad hälso- och sjukvårdspersonal som läkare, veterinärer, sjuksköterskor med mera. Här finns officerare, reservofficerare, civila och rekryter. Försvarsmedicincentrum ingår som en del i Göteborgs Garnison.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Delaktig i lång och kortsiktig planering avseende personal, mtrl, utbildning samt utveckling för sektionen. I vissa fall även stödja sektionen som VB/C IBSS.

Kvalifikationer

 • Brukare pistol 88 block A/ B samt AK5
 • Förarbevis Mini buss, ltgb
 • Godkända fystester
 • Tjänsten är yrkesofficer nivå OR7

Meriterande

 • Militärpolisutbildning
 • Markstrids kompetens
 • Genomförd insatschefs kurs efter 2008
 • Erfarenhet från befattning med personalansvar

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper

Övrigt

Tillträde snarast.

Arbetet sker utifrån FM värdegrund, fastställda policys och riktlinjer samt lagar och förordningar som reglerar verksamheten. 

Upplysningar

För mer information om befattningen är du är välkommen att kontakta C Bevakningssektionen Mikael Forsgren 0706 101762 alt HR-chef Frank Ericson, tfn: 031-69 29 90

Annonssäljare undanbedes

Fackliga företrädare är:

Försvarsförbundet Elisabeth Stål

SEKO Lars Landén

SACO Anders Jonsson

Officersförbundet Jonas Rynner

Ovanstående nås via FömedC växel 031-69 20 00

Välkommen med din ansökan.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmedicincentrum är ett utbildnings- och kompetenscentrum för försvarsmedicinska frågor beläget i Göteborg. Vid centrumet finns kvalificerad hälso- och sjukvårdspersonal som läkare, veterinärer, sjuksköterskor med mera. Här finns officerare, reservofficerare, civil personal och rekryter. Försvarsmedicincentrum ingår som en del i Göteborgs Garnison.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 19 juni 2017
 • Plats: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
 • Förband: Försvarsmedicincentrum (FömedC) Göteborg
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2017-10-01

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan