Förrådsmedarbetare

Om tjänsten

Vi söker ny medarbetare till 3. NSE NORD/ Servicecenter Boden vid Försvarsmaktens logistik (FMLOG)
FMLOG (Försvarsmaktens logistik), 3. NSE NORD (Tredje Nationella Stödenheten NORD) söker två förrådsmän/ förrådskvinnor till SeC Boden (Servicecenter Boden). 3. NSE NORD ingår som en av fyra stödenheter inom FMLOG. Verksamheten har till uppgift att tillhandahålla de förnödenheter och transporter som förbanden behöver för att genomföra utbildning, övning, beredskap och insats. Verksamheten vid SeC Boden består av cirka 60 anställda i Boden och Kiruna

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Uppgifterna består främst av förrådsarbete vid sektionens samtliga förekommande arbetsuppgifter som bland annat består av gods- lager-förrådshantering, materiel-och registervård, Försvarsmaktens beklädnads-materielsystem samt i det dagliga en god servicenivå till kunder. Du kommer att medverka vid arbetsplatsträffar, kurser och systemutveckling och mer. Du kommer även att stödja och delta vid Servicecentrats övriga uppgifter.

Kvalifikationer
3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdiga
Tidigare erarenhet inom förrådshållning och/ eller logistik
Dokumenterad god kunskap i Officepaketet
Truckkörkort
Körkort klass B

Meriterande
Genomförd värnplikt/ GMU
Erfarenhet eller kännedom om Försvarsmaktens materiel
Körkort klass C samt CE
Uppfylla FM baskrav vad gäller fysisk förmåga
Erfarenhet av Försvarsmaktens stödsystem SAP/ PRIO och LIFT

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har stor social kompetens och servicekänsla. Du har lätt för att ta kontakt med människor och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en god lagkamrat samtidigt som du gärna tar initiativ och eget ansvar. Du är inte främmande för att arbeta självständigt och är lojal, flexibel, noggrann och ordningsam som person. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och dina personliga egenskaper.

Tillträde
Anställningen är en tillsvidareanställning där provanställning tillämpas
Tillträde enligt överenskommelse
Befattningen är civil med placering i Boden

Övrigt
Tunga lyft kan förekomma.
Vi söker två personer.

För mer information om befattningen vänligen kontakta Chefen Servicecenter Boden, Major Ola Hansson på 076-133 51 97.

Fackliga representanter
OFR/S: Per Eriksson 070-594 00 82
SEKO-F: Jan-Åge Mikalsen 070-218 31 65
SACO: Tomas Skarpsvärd 070-574 11 91
OFR/O: Robert Wikström 072-577 89 04                 

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-06 innehållande CV och personligt brev.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 22 juni 2017
  • Plats: Boden, Norrbottens län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik (FMLOG)
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-08-06

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan