Säkerhetshandläggare till Livregementets Husarer, K 3

Om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som säkerhetshandläggare kommer du att ansvara för tillträdesskyddet inom Karlsborgs garnison. Vilket bland annat innebär deltagande i projektering och planering av om-, till- och nybyggnad inom garnisonen. Du kommer att hantera det fysiska tillträdet genom att administrera passersystem och larm. Säkerhetshandläggaren är organisationsenhetens, K 3, kontaktperson för teknisk bevakning såväl inom som utanför garnisonen, en uppgift som även innefattar garnisonens stöd i frågor gällande skydds/förvaringsnivåer. Delta i övrigt förekommande säkerhetsarbete samt vara beredd att tjänstgöra som allmän stabsmedlem.

Kvalifikationer

 • Svensk medborgare
 • Officersexamen (OR/OF)
 • Körkort B

Meriterande kvalifikationer

 • UndSäkC kurs GK-säk, SUA, Tillträdesskydd och Infosäk
 • Erfarenheter och/eller kunskaper i projekthantering inom byggnation

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad och noggrann. För dig är det viktigt att ge god service till de människor du kommer i kontakt med i ditt arbete. Du trivs med att arbeta i grupp såväl som enskilt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

 • Anställningen är en tillsvidareanställning.
 • Befattningen är placerad vid G2 i regementsstaben, på Livregementets Husarer K 3. Som lägst tjänstegrad OR6 för att ingå i befattningen.
 • Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta SäkC kn Sven Persson tfn 0505-451000 eller HR Generalist Sofia Borg tfn 0505-451000.

Fackliga kontaktpersoner K 3

OFR/O, Josefina Åsemyr/Mats Jansson, 0505-451000

SEKO, Kenny Hägg, 0505-451000

OFR/S, Britt-Marie Johansson, 0505-451000

Ansökan kompletteras med

 • Intyg/betyg från genomförda utbildningar
 • Intyg/betyg från tidigare arbetsplatser/tjänstgöringar
 • Annan dokumentation som bedöms vara av vikt
 • Dina referenser

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-30. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 17 augusti 2017
 • Plats: Karlsborg, Västra Götalands län, Sverige
 • Förband: Livregementets husarer (K 3) Karlsborg
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2017-09-30

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan